Pachter gezocht voor Horeca op Natukreek

VERPACHT – NIET MEER BESCHIKBAAR

Naturistencamping Natukreek ligt op het Zuid-Hollandse eiland Voorne-Putten, nog geen half uur rijden van Rotterdam, direct langs het Brielse Meer, aan de rand van een uitgestrekt recreatie-gebied. Kleine dorpjes en oude vestingsteden, strand, zee, duinen, een prachtige natuur met een rijke flora en fauna: dit alles heeft de omgeving van Naturistencamping Natukreek te bieden.

Het park ligt in een prachtig waterrijke omgeving. Men kan er kamperen, verblijven met een caravan of gebruik maken van de chalets op het park. Bij Naturistencamping Natukreek vind men ruimte en rust met een prachtig uitzicht op het Brielse Meer. Men kan zelfs het hele jaar verblijven in een eigen stacaravan of chalet middels een jaarplaats.

Er zijn diverse faciliteiten op het park aanwezig zoals een sauna, hottub, diverse speelmogelijkheden voor de kinderen, een kreek en het is zelfs mogelijk om (eventueel met een elektrische lier) de boot te water te laten voor een dagje op het Brielse meer!

Het horecapaviljoen zelf ligt prachtig aan het Brielsemeer met een groot en gezellig terras van ruim 230m2. Aan de waterzijde heeft de huidige uitbater een mooi overkapping gemaakt, zodat je lekker buiten kunt zijn en toch lekker overdekt.

Het paviljoen heeft een oppervlakte van in totaal zo’n 100m² (inclusief keuken en bar met acht krukken) en heeft op het moment 40 zitplaatsen, maar meer is mogelijk. Voor het paviljoen bevindt zich een prachtig terras van ruim 230m². Grenzend aan de kreek, waar ook de sauna en de hot tub staan.

De open keuken is zeer netjes en voorzien van alle benodigde apparatuur. Zo is er een steamer, een 4 pits gasstel, een dubbele frituur, bakplaat, werkbanken, bain-marie’s en voldoende koelingen en vriezers.

Het betreft hier een seizoenbedrijf. Het seizoen loopt van 1 april tot en met halverwege oktober. Met Sinterklaas en met Oud & Nieuw zijn er nog wel twee kleine evenementen op het park.

Openingstijden voor- en naseizoen

Woensdag: 17:00 uur tot 22:00 uur; Vrijdag en zaterdag: 17:00 uur tot 24:00 uur; Zondag: 17:00 uur tot 21:00 uur ; Sluitingstijd keuken: 20.30 uur.

Openingstijden hoogseizoen en in vakantieperiodes

Dinsdag t/m donderdag: 17:00 uur tot 22:00 uur; Vrijdag en zaterdag: 17:00 uur tot 24:00 uur; Zondag: 17:00 uur tot 21:00 uur; Sluitingstijd keuken: 20:30 uur.

De openingstijden zijn nu beperkt omdat de horeca wordt geëxploiteerd door de parkbeheerder. Door de openingstijden te verruimen en in het seizoen ook overdag open te gaan is een goede omzetstijging zeer reëel.

Bijzonderheden:

-De gevraagde pachtsom is xx% van de omzet excl. BTW met een minimum van €x.xxx,- per jaar. De pachtsom is inclusief de huur!

-Het mastiek en de voorraad dienen te worden overgenomen.

-Er wordt een borg gevraagd van €15.000,-

-Er zal een maandelijkse begeleiding komen vanuit de verpachter.

-Er is geen woning aanwezig, maar u zou eventueel een caravan of chalet op het park kunnen huren.

Interesse?
Neem direct contact met ons op!

Roelof Wester 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Gegevens


 • Status:

  Verpacht

 • Objectnummer:

  VMH2-341

 • Plaats:

  Zwartewaal

 • provincie:

  Zuid-Holland

 • Prijs pacht:

  xx% van de omzet

 • Prijs borg:

  € 15.000,-

 • Bedrijfswoning:

  Nee

 • Terras:

  Ja

 • Brouwerijverplichting:

  Nee

 • Speelautomaten:

  Nee

 • Leveranciers:

  Nee

 • Personeel verplichtingen:

  Nee

Stel ons een vraag