Gezocht: Bedrijven / locaties voor horeca en leisure

Horecalocatie in Utrecht

Voor een zeer serieuze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een horecalocatie in Utrecht!

De voorkeur gaat uit naar een locatie in het centrum. Maar een mooie en/of bijzondere (zicht)locatie is zeker ook een optie!

De overige voorkeuren zijn:

  • Circa 75 – 100 zitplaatsen binnen
  • Mogelijkheid voor terras – vanaf ca. 25 zitplaatsen
  • Verkoopoppervlakte vanaf ca. 125m²
  • Voorzien van keuken

Heeft u iets en staat u open voor de verkoop van uw horecabedrijf? Of wellicht kent u een collega horecaondernemer die erover denkt zijn/haar bedrijf te verkopen? Dan horen wij graag van u!

Wilt u liever eerst wat meer informatie? Bel dan met Roelof Wester: 06-15048789 of stuur een mail naar roelof@horecapachter.nl.

Camping of vakantiepark

gezocht camping of vakantiepark

Voor een landelijk opererende opdrachtgever en investeerder zijn wij op zoek naar campings en vakantieparken die hun exploitatie willen verkopen. Het liefst aan het water / aan de kust.

Het gaat met name om de locatie van de camping en/of het vakantiepark. De grootte ervan is dus minder belangrijk dan de plaats of streek waar deze zich bevindt. Hoewel geen harde eis zou het prettig zijn als er al diverse (horeca-) faciliteiten aanwezig zijn of dat de mogelijkheid bestaat deze te realiseren.

Mobiele horeca-unit, beachclub, strandtent of keuken

gezocht mobiele strandtent, beachclub of keuken

Wij zijn op zoek naar een strandtent/beachclub of horeca-unit en/of een mobiele keuken. De belangrijkste voorwaarde is dat het geheel mobiel is en dus verplaatst kan worden van de ene naar de andere locatie. Qua grootte ongeveer plaats voor 80 tot 120 couverts maar dit is geen harde eis.

Groot horecabedrijf of -locatie in een grote stad

gezocht grote horeca of horecalocatie

Wij zijn op zoek naar een groot horecabedrijf of -locatie in een grote (studenten)stad in Nederland.

De belangrijkste voorwaarde is dat er een nachtvergunning op zit of dat die mogelijkheid bestaat vanuit de desbetreffende gemeente. De precieze locatie is wat minder belangrijk. Net als de staat van onderhoud. Ook een casco locatie zou uitstekend geschikt kunnen zijn. Wel moeten de mogelijke tijden aansluiten bij de vergelijkbare horeca op de A-locaties in het centrum. Ook moet er ruimte zijn voor circa 200 tot maximaal 500 gasten. Een (party)boot / – schip zou eventueel ook een optie kunnen zijn.

Als u iets weet of als u een locatie heeft en u staat open voor verkoop dan horen wij graag van u!

Locatie in of rondom Arnhem geschikt voor een leisureconcept

gezocht horeca leisure locatie

Wij zijn op zoek naar een leisurelocatie / -ruimte in het gebuid in en rondom Arnhem / Arnhem-Zuid met een oppervlakte van circa 500m² – 600m².

Horeca in Enschede / Twente

Voor een relatie zijn wij op zoek naar een locatie met horecabestemming van om en nabij de 650m² in het centrum en/of aan de rand van het centrum in Enschede.

Bedrijven of locaties

gezocht horeca horecalocatie

Voor een landelijk opererende opdrachtgever zijn wij op zoek naar locaties en/of horecabedrijven!

Voorwaarden:

 • Oppervlakte ca. 500m²
 • Mogelijkheid voor een (ruim) terras
 • Liefst aan een doorgaande weg

Mocht u interesse hebben in de verkoop van uw bedrijf of weet u een geschikte locatie? Dan horen wij graag van u!

Stel ons een vraag