Over ons

Horecamakelaar

Horecapachter is aangesloten bij de Vakgroep Makelaardij Horeca.  De bij de VMH aangesloten horecamakelaars zijn gespecialiseerd in alle aspecten rondom het kopen en verkopen van een horecabedrijf. Er is dan ook binnen de VMH veel kennis, ervaring en expertise aanwezig op het gebied van de makelaardij.

De VMH-leden zetten uw horecabedrijf op de kaart door onder andere een compleet vernieuwde website, een wekelijkse nieuwsbrief en een alsmaar groeiend aantal potentiële kandidaten. En omdat de VMH landelijk opereert wordt ook het bereik nog groter om een koper/pachter te vinden voor uw horeca-exploitatie.

De VMH heeft maandelijks overleg waarbij aanbod en lopende zaken besproken worden. Op deze manier proberen wij bedrijven sneller te voorzien van een nieuwe eigenaar. Gaat u met ons in zee, dan krijgt u een VEILIG GEVOEL!

Alle VMH-leden staan bij de Koninklijke Horeca Nederland bekend met de met de vermelding dat de KHN altijd positieve reacties over de VMH van haar leden hoort. Met zulk een aanbeveling zal het voor u  niet moeilijk zijn om voor advies, taxaties, begeleiding, bemiddeling en alles wat er zich nog meer op het pad van de horeca bevindt, met ons contact op te nemen. Wij zullen u met raad en daad bijstaan.

Pachten in de horeca

Horecapachter is in de basis een gewone horecamakelaar die net als elke andere horecamakelaar zoekt naar leuke panden om te verhuren en te verkopen. Maar daarnaast hebben wij ons gespecialiseerd in het zoeken naar kandidaat-pachters voor horecabedrijven en hebben wij erg veel ervaring met huurkoop opgedaan. Beide begrippen zijn op zich al lang bekend in de horeca maar op Horecapachter na heeft niemand zich hierin gespecialiseerd!

Ook nu nog merken wij dat het moeilijker is om een overname van een horecabedrijf te financieren. Banken blijven terughoudend en verstrekken nog maar mondjesmaat een lening aan een startende horecaondernemer. Ook de (grote) brouwerijen zijn op zijn zachts gezegd niet scheutig met betrekking tot financiering. Onder andere om deze redenen zijn (ver)pachten en huur(ver)koop erg goede mogelijkheden om tot een overeenkomst te komen.

Door jarenlange ervaring in de branche weten wij de juiste kandidaat te matchen met uw horecaonderneming. Uiteraard spelen de voorwaarden hierbij een cruciale rol zodat een langdurige samenwerking tussen beide partijen een feit kan worden.

Horecapachter heeft inmiddels een groot bestand aan enthousiaste kandidaten die graag morgen aan de slag willen in hun ‘nieuwe zaak’. Daarnaast hebben wij onder andere door ons lidmaatschap van de VMH zeer goede contacten met andere gerenommeerde horecamakelaars, de diverse brouwerijen én de grotere horeca-ketens.

Horecapachter is geheel zelfstandig en wij zullen niet schromen om verder te kijken dan alleen ons bestand. Wij hebben maar een doel en dat is zo spoedig mogelijk de juiste match vinden voor u.

Stel ons een vraag