Over ons

Horecapachter heeft zich gespecialiseerd in het zoeken naar kandidaat-pachters voor horecabedrijven en heeft erg veel ervaring met huurkoop opgedaan. Beide begrippen zijn op zich erg bekend in de horeca, maar niemand heeft zich hierin gespecialiseerd. 

Doordat het steeds moeilijker wordt om een overname van een horecabedrijf te financieren, er is bijna geen enkele bank die nog leningen wil verschaffen in de horeca, zijn (ver)pachten en huur(ver)koop erg goede mogelijkheden om tot een overeenkomst te komen.

Door jarenlange ervaring in de branche weten wij de perfecte horecazaak te matchen met de juiste kandidaat. Uiteraard spelen de voorwaarden hierbij een cruciale rol zodat een langdurige samenwerking tussen beide partijen een feit kan worden.

Wij hebben inmiddels een groot bestand aan enthousiaste kandidaten die graag morgen aan de slag willen in hun “nieuwe zaak”. Daarnaast hebben wij contacten met gerenommeerde horecamakelaars, brouwerijen en de grotere horecaketens. Horecapachter is geheel zelfstandig en wij zullen niet schromen om verder te kijken dan alleen ons bestand. Wij hebben maar een doel en dat is zo spoedig mogelijk de juiste match vinden voor u.

 

Stel ons een vraag