Horeca te koop in Overijssel

Horecapachter is als horecamakelaar lid van de Vereniging Makelaardij Horeca. Binnen de VMH zijn wij verantwoordelijk voor de regio’s Overijssel, Gelderland en Utrecht. Daarnaast zijn wij ook in het buitenland actief.

horeca te koop, te huur, te pacht in Overijssel

Bent u op zoek naar een horecamakelaar in bijvoorbeeld Deventer, Zwolle, Hengelo of Enschede? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring in de horeca makelaardij weten wij precies wat er komt kijken bij de koop en verkoop of huur en verhuur van een horecabedrijf. Daarnaast hebben wij ons gespecialiseerd in het pachten en verpachten van horeca-, recreatie en leisurebedrijven.

Zo kunnen wij u dus uitstekend van dienst zijn wanneer u voornemens bent uw horeca bedrijf in Overijssel te verkopen of te verpachten. Op onze website kunt u vele voorbeelden zien van horeca- recreatie en leisurebedrijven waar wij bij de verkoop of het verpachten ervan bemiddeld hebben.

Ook in Overijssel hebben wij diverse horeca bedrijven te koop of te huur staan. Wilt u uw huidige horeca-exploitatie verkopen, verhuren of verpachten? Bij ons bent u aan het juiste adres! Kijk hier voor het actuele aanbod!

Het lidmaatschap van de VMH zorgt ervoor dat wij als regionale horecamakelaar in Overijssel landelijke dekking kunnen aanbieden. Onze potentiële kandidaat kopers of pachters komen dus uit heel Nederland!

Stel ons een vraag