Horeca te koop in Gelderland

Horecapachter is als horecamakelaar lid van de Vereniging Makelaardij Horeca. Binnen de VMH zijn wij verantwoordelijk voor de regio’s Overijssel, Gelderland en Utrecht. Daarnaast zijn wij ook in het buitenland actief.

horeca te koop, te huur, te pacht in Overijssel

Bent u op zoek naar een horecamakelaar in bijvoorbeeld Apeldoorn, Ede, Arnhem of Nijmegen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring als horecamakelaar weten wij precies wat er komt kijken bij de koop en verkoop of huur en verhuur van een horecabedrijf. Daarnaast hebben wij ons gespecialiseerd in het pachten en verpachten van horeca-, recreatie en leisurebedrijven.

Zo kunnen wij u dus uitstekend van dienst zijn wanneer u voornemens bent uw horeca bedrijf in Gelderland te verkopen of te verpachten. Op onze website kunt u vele voorbeelden zien van horeca- recreatie en leisurebedrijven waar wij bij de verkoop of het verpachten ervan bemiddeld hebben.

Ook in Gelderland hebben wij diverse horeca bedrijven te koop of te huur staan. Wilt u uw horeca-exploitatie verkopen, verhuren of verpachten? Bij ons bent u aan het juiste adres! Kijk hier voor het actuele aanbod!

Het lidmaatschap van de VMH zorgt ervoor dat wij als regionale horecamakelaar in Gelderland landelijke dekking kunnen aanbieden. Onze potentiële kandidaat kopers of pachters komen dus uit heel Nederland!

Stel ons een vraag