Ulft | Horecapand met café, zalencentrum en bedrijfswoning

Te koop met BOG: horecapand (café en zalencentrum) met bedrijfswoning

Op een mooie locatie in het centrum van Ulft, staat dit horecapand met bedrijfswoning en vrijstaand gebouw op een zeer grote kavel van maar liefst 1.205m² met enkele eigen parkeerplaatsen te koop. De huidige eigenaar heeft het horecabedrijf geëxploiteerd als café met zaal voor feesten en partijen. Het werkelijke unieke zit in de achterzijde met de directe ligging aan de oude IJssel.

Het gaat hier om een in de wijde regio bekend staand café met een aparte (feest)zaal op een groot grondstuk. De zaal bij het bedrijf bevindt zich achter het hoofdpand. Met eigen entree en toiletgroep.

horecapand te koop in Gelderland

Indeling

Hoofdgebouw met café van circa 85m² met ongeveer 40 zitplaatsen. Gescheiden toiletgroep, compacte keuken.

Uitbouw met mooie entree en fraaie toiletgroep. Zaal met circa 140 zitplaatsen. Kleine bergruimte.

Terras

Er is een gevelterras aanwezig aan de voorzijde met ca. 40 zitplaatsen als ook aan de achterzijde een terras met daarbij een fraai aangelegde en goed onderhouden tuin gelegen direct aan de Oude IJssel. Ook bestaat er de mogelijkheid om een groter terras te realiseren aan de achterzijde.

Bedrijfswoning

Bedrijfswoning op de 1e verdieping met woonkamer, keuken, balkon, badkamer, toilet en drie slaapkamers. Totaal om en nabij de 75m².

Parkeerruimte

Op eigen terrein zijn enkele parkeerplaatsen aanwezig als ook in de directe omgeving voldoende openbaar parkeren aanwezig.

Opleveringsniveau

Het uitgangspunt is een oplevering in de huidige staat, leeg en ontruimd.

Bijzonderheden

–    Een ideale woon-werk combinatie

–    Voldoende buitenruimte aanwezig

Deze presentatie is door ons met zorg samengesteld. Voor de juistheid van de verstrekte informatie, waarvoor wij in belangrijke mate afhankelijk zijn van derden, aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid. Deze advertentie is uitsluitend bedoeld als reclametekst met een wervend karakter. Aan de inhoud van de tekst kunnen geen rechten ontleend worden. Alle maten zijn circa-maten. Alle genoemde bedragen zijn indien van toepassing exclusief BTW. Wij adviseren u dringend alle gegevens die voor u van belang zijn grondig te controleren.

Wij beschikken waarschijnlijk over meer informatie. Aan serieuze gegadigden stellen wij deze graag beschikbaar.

In verband met discretie verzoeken wij u niet rechtstreeks contact op te nemen met de ondernemer(s), personeel, accountant, leveranciers of andere personen die een relatie met het bedrijf hebben. Bezichtiging van het object vindt alleen plaats op afspraak en in aanwezigheid van de makelaar.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de (particuliere) verkoper en de (particuliere) koper is niet rechtsgeldig. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de verkoper en de koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Deze projectinformatie is niet bedoeld als aanbod!

Interesse?
Neem direct contact met ons op!

Roelof Wester 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Gegevens


 • Status:

  B.O.G.

 • Objectnummer:

  VMH2-461

 • Plaats:

  Ulft

 • provincie:

  Gelderland

 • Prijs BOG:

  € 395.000,- k.k.

 • Perceeloppervlakte:

  1.205 m2

 • Bedrijfswoning:

  Ja

 • Terras:

  Ja

 • Brouwerijverplichting:

  Nee

 • Speelautomaten:

  Nee

 • Leveranciers:

  Nee

 • Personeel verplichtingen:

  Nee

Stel ons een vraag