Bennekom | Horeca-exploitatie op vakantiepark

Te pacht: complete horeca op vakantiepark

Recreatiepark De Dikkenberg is één van de meest veelzijdige recreatieparken van Nederland en biedt daardoor werkelijk voor elke investeerder en recreant wat wils.

Zo is er een gedeelte met exclusieve parkwoningen, een prachtig aangelegd chaletpark, een fraai en een ruim opgezette camping. En tenslotte is er dan ook nog Landgoed Panorama, een bosrijk gedeelte van het park met vrijstaande, rietgedekte boerderijvilla’s.

Naast deze veelzijdigheid aan accommodaties levert ook het brede aanbod aan faciliteiten een belangrijke bijdrage aan het feit dat De Dikkenberg alom bekendstaat als één van de meest ideale recreatieparken om te investeren en/of te recreëren. Het park beschikt over alle voorzieningen die ieder verblijf er op voorhand tot een geslaagde vakantie verheffen.

Voor de horeca op het recreatiepark zijn wij op zoek naar een huurder / pachter.

Het gaat hier om een prachtig, netjes en zeer goed onderhouden horecacomplex met onder één dak gehuisvest: een restaurant, café, zaal, centrale keuken en een geïntegreerde cafetaria (met aparte ingang).

Er is sprake van minimale openingstijden maar deze gaan in overleg. Met name de periode van 1 april tot en met 1 oktober is essentieel. Maar ook de weekenden en de (school)vakanties. Eventueel mag het hele jaar geëxploiteerd worden.

Indeling:

Het horecacomplex is centraal gelegen. Prachtig terras aan de voorzijde. Centrale hal met nette gescheiden toiletten.

Links een café met zaaltje en doorgang naar de keuken. Rechts een restaurant gedeelte met ook een doorgang naar de centraal gelegen keuken.

Ruime keuken voorzien van voldoende apparatuur met cafetaria.

Ruime opslag.

Terras:

Aan de voorzijde is een prachtig terras gelegen met uitzicht op het zwembad en de speelvelden.

Parkeerruimte:

Er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Bijzonderheden:

-De pacht bedraagt €10.000,- excl. BTW per jaar. Te betalen in de periode maart tot en met oktober. Tevens wordt er een borg gevraagd van €12.500,-.

-Het pachtcontract is in eerste instantie voor één jaar. Is de samenwerking goed dan volgt verlenging.

-De voorkeur gaat uit naar een horecakoppel uit de omgeving of met de bereidheid om te verhuizen. Dit in verband met reistijden en dergelijke.

Deze presentatie is door ons met zorg samengesteld. Voor de juistheid van de verstrekte informatie, waarvoor wij in belangrijke mate afhankelijk zijn van derden, aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid. Deze advertentie is uitsluitend bedoeld als reclametekst met een wervend karakter. Aan de inhoud van de tekst kunnen geen rechten ontleend worden. Alle maten zijn circa-maten. Alle genoemde bedragen zijn indien van toepassing exclusief BTW. Wij adviseren u dringend alle gegevens die voor u van belang zijn grondig te controleren.

Wij beschikken waarschijnlijk over meer informatie. Aan serieuze gegadigden stellen wij deze graag beschikbaar.

In verband met discretie verzoeken wij u niet rechtstreeks contact op te nemen met de ondernemer(s), personeel, accountant, leveranciers of andere personen die een relatie met het bedrijf hebben. Bezichtiging van het object vindt alleen plaats op afspraak en in aanwezigheid van de makelaar.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de (particuliere) verkoper en de (particuliere) koper is niet rechtsgeldig. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de verkoper en de koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Deze projectinformatie is niet bedoeld als aanbod!

Interesse?
Neem direct contact met ons op!

Roelof Wester 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Gegevens


 • Status:

  Verpacht

 • Objectnummer:

  VMH2-395

 • Plaats:

  Bennekom

 • provincie:

  Gelderland

 • Prijs pacht:

  € 1.250,- per maand

 • Prijs borg:

  € 12.500,-

 • Bedrijfswoning:

  Nee

 • Terras:

  Ja

 • Brouwerijverplichting:

  Nee

 • Speelautomaten:

  Nee

 • Leveranciers:

  Nee

 • Personeel verplichtingen:

  Nee

Stel ons een vraag