Brielle | Horeca op Camping ‘De Meeuw’

VERPACHT | NIET MEER BESCHIKBAAR

Pachter gezocht voor de horeca op Camping & Jachthaven De Meeuw

Pachtsom: x % van de omzet excl. BTW
Huur: inbegrepen in de pachtsom!

Direct aan het Brielse Meer vindt u Camping & Jachthaven De Meeuw. Het park is het gehele jaar  geopend en heeft 225 jaarplaatsen en 125 seizoenplaatsen. Daarnaast beschikt De Meeuw over een jachthaven en deze biedt ruimte aan ongeveer 160 beschutte ligplaatsen. De jachthaven is ontstaan uit de vroegere fortgracht van de Havenbatterij. De meeste plaatsen zijn jaarplaatsen, maar er zijn ook enkele passantenplaatsen aanwezig.

In de schoolvakanties en in de zomervakantie wordt er op het park een uitgebreid recreatieprogramma verzorgd door het animatieteam. Speciaal voor de jeugd is er een partybunker en een chillclub. Deze vallen overigens niet onder de horecaexploitatie!

Op loopafstand van het park ligt het historische geuzenstadje Den Briel. Brielle is een historische vestingstad met één van de best bewaarde vestingwerken van Nederland. De stad telt meer dan 400 monumenten en is bekend uit de geschiedenisboekjes, want ‘op 1 April (1572) verloor Alva zijn Bri(e)l’. Binnen de vestingmuren bevinden zich de bijzondere Sint-Catharijnekerk (waar Willem van Oranje in 1575 trouwde met Charlotte de Bourbon) en het interactieve museum van de Tachtigjarige Oorlog, gevestigd in het oude stadhuis. Elk plekje, elke gevel en elke steen draagt een eigen verhaal.

te pacht: horeca op camping in Zuid Holland

Indeling:

Het eetcafé ligt op een heuvel centraal in het park met een fantastisch uitzicht over het Brielse Meer. Bij binnenkomst vallen direct de grote bar en de gezellige verhogingen op. Hierdoor ontstaat er een natuurlijke indeling tussen de caféfunctie en de restaurantfunctie.

Op de verhoging is plaats voor ca. 30 gasten met in het café nog eens zo’n 10-15 zitplaatsen. Daarnaast zijn er nog meerdere staplaatsen verdeeld over het café en biedt de bar ook plaats aan ca. 10 gasten. De totale oppervlakte bedraagt ca. 135m2 (inclusief de toiletten).

Achter de bar bevindt zich de grote, ruime keuken welke is voorzien van alle benodigde apparatuur. De oppervlakte bedraagt zo’n 30m2. De keuken bedient zowel de gasten van het eetcafé als die van het cafetaria.

Direct naast de keuken bevindt zich het cafetaria met een oppervlakte van zo’n 10m2 met een afhaalfunctie. In de keuken zelf is een verkooppunt gerealiseerd.

Vanuit het eetcafé kom je op een gezellig en knus terras met een werkelijk prachtig uitzicht over het Brielse Meer. Het terras heeft zo’n 40 zitplaatsen, maar het is de bedoeling dat dit in de nabije toekomst nog wordt uitgebreid.

Bedrijfswoning:

De voorkeur gaat uit naar een stel of horeca-koppel uit de omgeving. Er is ook geen bedrijfswoning aanwezig. Het is echter in overleg eventueel mogelijk om op het terrein een stacaravan of chalet te huren.

Parkeerruimte:

Er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Bijzonderheden:

De gevraagde pachtsom is x % van de omzet excl. BTW. Daarnaast wordt er een borg gevraagd van €15.000,- voor de inventaris en het mastiek.

Er zal een maandelijkse begeleiding komen vanuit de verpachter.

Wij zullen uit alle reacties een selectie maken welke wij vervolgens uitnodigen voor een kennismaking op locatie. Hiervoor zullen wij een aantal nader te bepalen dagen inplannen. Er worden geen individuele afspraken gemaakt!

Interesse?
Neem direct contact met ons op!

Roelof Wester 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Gegevens


 • Status:

  Verpacht

 • Objectnummer:

  VMH2-408

 • Plaats:

  Brielle

 • provincie:

  Zuid-Holland

 • Prijs invgw:

  -

 • Prijs pacht:

  x % van de omzet

 • Prijs borg:

  € 15.000,-

 • Bedrijfswoning:

  Nee

 • Terras:

  Ja

 • Brouwerijverplichting:

  Nee

 • Speelautomaten:

  Nee

 • Leveranciers:

  Nee

 • Personeel verplichtingen:

  Nee

Stel ons een vraag