Gelderland | Restaurant & Zalencentrum – 350m2

Te koop: groot en ruim restaurant & zalencentrum in de Stedendriehoek

Inventaris & Exploitatie: € 119.000,-
Huur: vanaf € 2.500,- per maand excl. BTW

Dit grote horecabedrijf bevindt zich tussen Deventer & Apeldoorn. In het prachtig ingerichte restaurant, met een mooie mix tussen klassiek en modern, kan men heerlijk genieten van een uitstekende, Frans-Nederlandse kaart.

Er is bijzonder goed nagedacht hoe om te gaan met het ruim opgezette restaurant. Door middel van een strategisch geplaatste schuifwand kan er zowel een gezellige, intieme sfeer worden gecreëerd als een grote, gezellige zaal voor feesten en partijen voor grote gezelschappen. Doordat het bedrijf uit meerdere zalen / ruimtes bestaat (qua sfeer, eigen stijl en afmetingen) is het voor iedere gelegenheid geschikt.

Indeling:

Zeer ruim restaurant van ruim 130m² met 80 zitplaatsen. Gezellige bar, uitgifte met doorgang naar de keuken. De aan het restaurant grenzende zaal van 70m² kan bij de ruimte betrokken worden middels een schuifwand zodat er een prachtige en grote zaal ontstaat van meer dan 200m².

Achterzaal van ruim 70m² met eigen bar en doorgang naar de keuken.

Zeer intieme kelderzaal met eigen bar van ook 70m².

Ruime keuken, voorzien van alle apparatuur en koel- en vriescel.

Aan de achterzijde is een aparte ingang, zodat gezelschappen geen last van elkaar hebben. De zalen zijn gescheiden door een grote brede gang met zeer nette gescheiden toiletgroepen.

Totale verkoopoppervlak: circa 350m²!

Terras:

Mooi ruim terras van 70m² aan de straatzijde met een mooi uitzicht over de weilanden.

Bedrijfswoning:

Zeer grote bedrijfswoning van 120 m². Woonkamer, open keuken, vier slaapkamers en een badkamer.

Parkeerruimte:

Aan de overzijde van de weg is een eigen parkeerplaats van maar liefst 1 hectare.

Bijzonderheden:

-De huur zal €60.000,- per jaar bedragen excl. BTW. Er zal een huurkorting plaatsvinden van €30.000,- in het 1e jaar, €20.000,- in het 2e jaar en €10.000,- in het 3e jaar. (alles exclusief BTW)

-Er is nog een slijterijvergunning aanwezig op het pand.

Dit grote horecabedrijf is een bijzonder, sfeervol en goed geoutilleerd restaurant en zalencentrum en is geschikt voor diverse formules.

Deze presentatie is door ons met zorg samengesteld. Voor de juistheid van de verstrekte informatie, waarvoor wij in belangrijke mate afhankelijk zijn van derden, aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid. Deze advertentie is uitsluitend bedoeld als reclametekst met een wervend karakter. Aan de inhoud van de tekst kunnen geen rechten ontleend worden. Alle maten zijn circa-maten. Alle genoemde bedragen zijn indien van toepassing exclusief BTW. Wij adviseren u dringend alle gegevens die voor u van belang zijn grondig te controleren.

Wij beschikken waarschijnlijk over meer informatie. Aan serieuze gegadigden stellen wij deze graag beschikbaar.

In verband met discretie verzoeken wij u niet rechtstreeks contact op te nemen met de ondernemer(s), personeel, accountant, leveranciers of andere personen die een relatie met het bedrijf hebben. Bezichtiging van het object vindt alleen plaats op afspraak en in aanwezigheid van de makelaar.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de (particuliere) verkoper en de (particuliere) koper is niet rechtsgeldig. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de verkoper en de koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Deze projectinformatie is niet bedoeld als aanbod!

Interesse?
Neem direct contact met ons op!

Roelof Wester 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Gegevens


 • Status:

  Inv & Gw

 • Objectnummer:

  VMH2-369

 • provincie:

  Gelderland

 • Prijs invgw:

  € 119.000,-

 • Prijs huur:

  € 2.500,- per maand

 • Prijs borg:

  Drie maanden

 • Bedrijfsoppervlakte:

  521 (BAG) m2

 • Bedrijfswoning:

  Ja

 • Terras:

  Ja

 • Brouwerijverplichting:

  Nee

 • Speelautomaten:

  Nee

 • Leveranciers:

  Nee

 • Personeel verplichtingen:

  Ja

Stel ons een vraag