Zelf uw bedrijf verkopen?

U wilt graag uw bedrijf verkopen, verpachten of verhuren maar geen dure makelaarskosten.
Dan zit u met de nieuwe methode van facilitaire dienstverlening van Horecapachter goed.

Wat houdt dit in:
• Horecapachter doet samen met u een intake en bespreekt de voorwaarden, waaronder en waarvoor u uw bedrijf wenst te verkopen, verhuren of verpachten.
• Wij bieden uw bedrijf aan op alle belangrijke horecasites en geven de kandidaten de nodige informatie en voorzien u en de kandidaat van advies. Tevens plaatsen we uw bedrijf in een gerenommeerde horecakrant met een oplage van 30.000 tot 35.000 . Dit alles tegen een abonnement van € 47,50 per maand en per maand opzegbaar. Wel is er een minimum van 6 maanden en eenmalige opstartkosten van €.125,-, wegens de intake en het opstellen en opstarten van alle gegevens.
• Alle overige dienstverlening is gesplitst in modules en deeltaken en kunt u apart inhuren tegen een nader te bepalen tarief.
U bepaald dus zelf waar u gebruik van wilt maken van de expertise en ervaring van Horecapachter en wat u zelf wilt doen. Niet meer en niet minder.

Deze modules bestaan onder andere uit:
– Begeleiden van bezichtigingen.
– Voeren van onderhandelingen.
– Opmaken verkoop- en verhuurovereenkomst

• Als er een geslaagde juridische transactie heeft plaatsgevonden hoeft u slechts een kleine bonus te betalen van €.1250,-

Neem contact op met ons voor meer informatie.

Stel ons een vraag