Utrecht | Fastfoodlocatie

Te koop in Utrecht: toplocatie voor een fastfoodconcept! Met mogelijkheden voor bezorg- en afhaalservice!

De locatie is gelegen aan de rand van het drukke centrum in de oudste winkelstraat van Utrecht: de Twijnstraat. Deze straat bruist van het leven. Naast diverse eetgelegenheden kunnen bezoekers hier terecht bij een van de vele winkels of terrassen.

Het bedrijf is van alle gemakken en benodigdheden voorzien. Zo beschikt het over een ruime opslag, een grote koelcel én een vriescel, grillapparatuur, een ruime kelder onder het pand en een bovengelegen verdieping met toiletten.

Grillroom Alexandria is een authentiek shoarma- en grillrestaurant en is al jaren een begrip in Utrecht. Al ruim 30 jaar kunnen klanten hier terecht. Nu de AOW-leeftijd bereikt is hebben de huidige eigenaren hun bedrijf te koop gezet.

Indeling

Entree met afhaalmogelijkheid. Ruime bar met voldoende zitplaatsen. Daarnaast zijn er diverse zitplaatsen in het restaurant.

Trap naar de bovengelegen verdieping met toiletten. Bijkeuken aan de achterzijde van het pand.

Ruime opslag aan de achterzijde met een koelcel én een aparte vriescel.

Ruime kelder.

Verplichtingen

Er rusten geen verplichtingen op het bedrijf.

Parkeerruimte

Er is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig in de buurt.

Bijzonderheden

De locatie beschikt over een zeer gewilde drank- en horecavergunning zodat er ook alcohol geschonken kan en mag worden.

Prachtige locatie met veel bezoekers, een volledig uitgerust grillrestaurant mét drank- en horecavergunning en een grote schare vaste klanten. Uitermate geschikt voor een nieuw grillrestaurant maar ook voor een ander, nieuw horecaconcept.

Deze presentatie is door ons met zorg samengesteld. Voor de juistheid van de verstrekte informatie, waarvoor wij in belangrijke mate afhankelijk zijn van derden, aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid. Deze advertentie is uitsluitend bedoeld als reclametekst met een wervend karakter. Aan de inhoud van de tekst kunnen geen rechten ontleend worden. Alle maten zijn circa-maten. Alle genoemde bedragen zijn indien van toepassing exclusief BTW. Wij adviseren u dringend alle gegevens die voor u van belang zijn grondig te controleren.

Wij beschikken waarschijnlijk over meer informatie. Aan serieuze gegadigden stellen wij deze graag beschikbaar.

In verband met discretie verzoeken wij u niet rechtstreeks contact op te nemen met de ondernemer(s), personeel, accountant, leveranciers of andere personen die een relatie met het bedrijf hebben. Bezichtiging van het object vindt alleen plaats op afspraak en in aanwezigheid van de makelaar.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de (particuliere) verkoper en de (particuliere) koper is niet rechtsgeldig. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de verkoper en de koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Deze projectinformatie is niet bedoeld als aanbod!

Interesse?
Neem direct contact met ons op!

Roelof Wester 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Gegevens


 • Status:

  Inv & Gw

 • Objectnummer:

  VMH2-494

 • Plaats:

  Utrecht

 • provincie:

  Utrecht

 • Prijs invgw:

  € 74.000,-

 • Prijs huur:

  € 2.300,- per maand

 • Prijs borg:

  Drie maanden

 • Bedrijfswoning:

  Nee

 • Terras:

  Nee

 • Brouwerijverplichting:

  Nee

 • Speelautomaten:

  Nee

 • Leveranciers:

  Nee

 • Personeel verplichtingen:

  Nee

Stel ons een vraag