Deventer | Eetcafé, Restaurant & Zaalverhuur

Op het mooie uitgaansplein in het centrum van de oude en toeristische stad Deventer is op een prachtplek ter overname een alom bekend café-restaurant met een fraai terras op het plein. Het bedrijf wordt zeer veelvuldig bezocht en m.n. de keuken heeft door zijn uitstekende kwaliteit en de prettige bediening een grote klantenkring opgebouwd. Mede hierdoor behaalt het bedrijf een zeer goede omzet rond € 500.000,- en de omzet is stijgende. Deze kan nog op simpele wijze verhoogd worden indien een nieuwe eigenaar er zelf continue bij aanwezig is. Het bedrijf heeft een zeer sfeervolle ambiance. Op de begane grond bevindt zich het café met een zeer ruime bar (12 krukken), 24 zitplaatsen en 6 statafels, o.a. op een verhoogd gedeelte. Deze ruimte wordt op de rustiger dagen ook gebruikt voor het restaurant. Wordt het drukker, dan gebruikt men het restaurant op de verdieping met een tweetal restaurantruimten. Op deze verdieping is ook de zeer goed geoutilleerde keuken. Ook is op deze verdieping de woonruimte.

Indeling:

entree, café-restaurantgedeelte opp. ca. 150 m2., opslagruimte, fraaie toiletgroep. Kelder onder het pand met de (van buitenaf bereikbare) biertanks in gekoelde ruimten. Op de verdieping een tweetal restaurantruimten met 60 resp. 30 zitplaatsen, uitgebreide keuken met o.a. een spoelkeuken (machine uit 2011), opslag.

Terras:

Het mooie, zonnige terras heeft 92 stoelen aan 23 tafels, en is voorzien van een viertal grote parasols.

Bedrijfswoning:

Woonkamer, slaapkamer, kleine keuken en badkamer.

Bijzonderheden:

De gehele c.v.-installatie is eigendom van het bedrijf.

Deze presentatie is door ons met zorg samengesteld. Voor de juistheid van de verstrekte informatie, waarvoor wij in belangrijke mate afhankelijk zijn van derden, aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid. Deze advertentie is uitsluitend bedoeld als reclametekst met een wervend karakter. Aan de inhoud van de tekst kunnen geen rechten ontleend worden. Alle maten zijn circa-maten. Alle genoemde bedragen zijn indien van toepassing exclusief BTW. Wij adviseren u dringend alle gegevens die voor u van belang zijn grondig te controleren.

Wij beschikken waarschijnlijk over meer informatie. Aan serieuze gegadigden stellen wij deze graag beschikbaar.

In verband met discretie verzoeken wij u niet rechtstreeks contact op te nemen met de ondernemer(s), personeel, accountant, leveranciers of andere personen die een relatie met het bedrijf hebben. Bezichtiging van het object vindt alleen plaats op afspraak en in aanwezigheid van de makelaar.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de (particuliere) verkoper en de (particuliere) koper is niet rechtsgeldig. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de verkoper en de koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Deze projectinformatie is niet bedoeld als aanbod!

Interesse?
Neem direct contact met ons op!

Roelof Wester 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Gegevens


 • Status:

  Verkocht

 • Objectnummer:

  VMH2-308

 • Plaats:

  Deventer

 • provincie:

  Overijssel

 • Prijs invgw:

  € 59.500,-

 • Prijs huur:

  € 4.200,- per maand

 • Prijs borg:

  Drie maanden

 • Bedrijfswoning:

  Ja

 • Terras:

  Ja

 • Brouwerijverplichting:

  Nee

 • Speelautomaten:

  Ja

 • Leveranciers:

  Nee

 • Personeel verplichtingen:

  Nee

Stel ons een vraag