Bezorg- & Afhaalrestaurant

Te koop: bezorg- en afhaalrestaurant in Gelderland

Inventaris & Exploitatie: op aanvraag
Huur: op aanvraag

Deze goedlopende bezorgservice bevindt zich in het centrum van een zeer toeristische plaats in Gelderland.

Gelijk vanaf het begin worden er zeer goede omzetten en dito rendement gerealiseerd. Een groot gedeelte van de omzet komt voort uit de verkoop via de eigen bestelsite. Hierdoor is men in veel mindere mate afhankelijk van thuisbezorgd.nl

De totale ruimte is ongeveer 70m².

Bedrijfswoning

De mogelijkheid bestaat om een bovenwoning te huren.

Parkeerruimte

Voor het bedrijf is een kleine laad- en losplaats zodat er snelle afhaalmogelijkheid is. Verder is er ruim voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

Bijzonderheden

Goede kassa met verbinding tussen thuisbezorgd én de eigen website.

Onder de verkoop vallen ook twee scooters, een elektrische fiets en een gewone fiets. Een inventarislijst is op aanvraag beschikbaar.

Deze presentatie is door ons met zorg samengesteld. Voor de juistheid van de verstrekte informatie, waarvoor wij in belangrijke mate afhankelijk zijn van derden, aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid. Deze advertentie is uitsluitend bedoeld als reclametekst met een wervend karakter. Aan de inhoud van de tekst kunnen geen rechten ontleend worden. Alle maten zijn circa-maten. Alle genoemde bedragen zijn indien van toepassing exclusief BTW. Wij adviseren u dringend alle gegevens die voor u van belang zijn grondig te controleren.

Wij beschikken waarschijnlijk over meer informatie. Aan serieuze gegadigden stellen wij deze graag beschikbaar.

In verband met discretie verzoeken wij u niet rechtstreeks contact op te nemen met de ondernemer(s), personeel, accountant, leveranciers of andere personen die een relatie met het bedrijf hebben. Bezichtiging van het object vindt alleen plaats op afspraak en in aanwezigheid van de makelaar.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de (particuliere) verkoper en de (particuliere) koper is niet rechtsgeldig. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de verkoper en de koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Deze projectinformatie is niet bedoeld als aanbod!

Interesse?
Neem direct contact met ons op!

Roelof Wester 06-15048789 roelof@horecapachter.nl
Download pagina als PDF

Meld je aan om de pdf te ontvangen

Je meld je bij deze aan voor onze nieuwsbrief. Wij spammen niet en je kunt je altijd weer afmelden. Tevens ga je akkoord met onze Privacy verklaring.

Bekijk pdf

Gegevens


 • Status:

  Te Koop

 • Objectnummer:

  VMH2-449

 • provincie:

  Gelderland

 • Prijs invgw:

  Op aanvraag

 • Prijs huur:

  Op aanvraag

 • Prijs borg:

  Drie maanden

 • Bedrijfswoning:

  Mogelijk

 • Terras:

  Ja

 • Brouwerijverplichting:

  Nee

 • Speelautomaten:

  Nee

 • Leveranciers:

  Nee

 • Personeel verplichtingen:

  In overleg

Stel ons een vraag