Spanje | Bed & Breakfast

Te koop met BOG: Bed & Breakfast in Pinoso, Spanje (regio Valencia)

B.O.G.: € 349.000,- k.k.
Inventaris: In overleg

De Bed & Breakfast beschikt over vijf mooie kamers voor de verhuur. Verder is er een zwembad aanwezig, een grote tuin met een oppervlakte van ca. 600m2 en een sfeervolle veranda. De mogelijkheid bestaat om de B&B uit te breiden met nog eens vier kamers.

De totale oppervlakte van het huis is 750m2.

bed and breakfast te koop in Spanje

Het pand is volledig gerenoveerd en verbouwd. Alles is nieuw: elektra, schilderwerk, badkamers, …, … et cetera.

Alle benodigde vergunningen zijn aanwezig inclusief een vergunning voor het serveren van eten en drinken.

De verkoopprijs van het onroerend goed is inclusief een groot deel van de inventaris. Ook de website, domeinnaam en bijvoorbeeld de Facebook-pagina zijn onderdeel van de verkoop. In de brochure die u als pdf kunt downloaden vindt u nog veel meer foto’s die een goede impressie van de mooie en sfeervolle inrichting van het bedrijf geven.

Deze presentatie is door ons met zorg samengesteld. Voor de juistheid van de verstrekte informatie, waarvoor wij in belangrijke mate afhankelijk zijn van derden, aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid. Deze advertentie is uitsluitend bedoeld als reclametekst met een wervend karakter. Aan de inhoud van de tekst kunnen geen rechten ontleend worden. Alle maten zijn circa-maten. Alle genoemde bedragen zijn indien van toepassing exclusief BTW. Wij adviseren u dringend alle gegevens die voor u van belang zijn grondig te controleren.

Wij beschikken waarschijnlijk over meer informatie. Aan serieuze gegadigden stellen wij deze graag beschikbaar.

In verband met discretie verzoeken wij u niet rechtstreeks contact op te nemen met de ondernemer(s), personeel, accountant, leveranciers of andere personen die een relatie met het bedrijf hebben. Bezichtiging van het object vindt alleen plaats op afspraak en in aanwezigheid van de makelaar.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de (particuliere) verkoper en de (particuliere) koper is niet rechtsgeldig. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de verkoper en de koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Deze projectinformatie is niet bedoeld als aanbod!

Interesse?
Neem direct contact met ons op!

Roelof Wester 06-15048789 roelof@horecapachter.nl
Download pagina als PDF

Meld je aan om de pdf te ontvangen

Je meld je bij deze aan voor onze nieuwsbrief. Wij spammen niet en je kunt je altijd weer afmelden. Tevens ga je akkoord met onze Privacy verklaring.

Bekijk pdf

Gegevens


 • Status:

  B.O.G.

 • Objectnummer:

  VMH2-434

 • provincie:

  Buitenlandse Objecten

 • Prijs BOG:

  € 349.000,- k.k.

 • Bedrijfswoning:

  Ja

 • Terras:

  Ja

 • Brouwerijverplichting:

  Nee

 • Speelautomaten:

  Nee

 • Leveranciers:

  Nee

 • Personeel verplichtingen:

  Nee

Stel ons een vraag