Enschede | Horeca Op Camping

De Twentse Es is een stadscamping midden in de Twentse natuur en op steenworp afstand van de binnenstad van Enschede, Overijssel. Kamperen in Enschede combineert natuur en cultuur. De camping ligt aan de rand van één van de groenste steden van Nederland. Het is een plek waar rust en activiteiten elkaar op een goede manier afwisselen. In no time wandel of fiets je door de bossen en geniet je van alles wat de natuur te bieden heeft.

Stadscamping De Twentse Es is het hele jaar door geopend. Er is altijd iets te doen in de omgeving! Op deze camping ben je van alle gemakken voorzien. Van muziek in het toiletgebouw tot versgebakken broodjes in het weekend.

Voor de horeca zijn wij op zoek naar een huurder/pachter!

Het gaat hier om een compleet horecacomplex met onder één dak: een restaurant, café, zaal, centrale keuken en een geïntegreerde cafetaria met aparte ingang.

horeca te pacht op camping

Indeling

Het geheel bestaat uit:

 • Restaurant van +/- 130 m²
 • Café van +/- 120 m²
 • Cafetaria / Pizzeria van +/-  40 m²
 • Zaal van +/- 170 m²

Prachtig terras aan de achterzijde met uitzicht over zwembad en vijver. Centrale hal met nette gescheiden toiletten.

Ruime gezamenlijke opslag en centraal de keuken voorzien van voldoende apparatuur.

Het horecacomplex is gelegen aan de voorzijde van het park, zodat het vrij toegankelijk is voor iedereen. Ook voor bezoekers van buiten het park!

Terras

Aan de voorzijde is een prachtig terras gelegen met uitzicht op het zwembad en speelvelden.

Bedrijfswoning

Er is een kleine bedrijfswoning aanwezig.

Parkeerruimte

Er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Openingstijden

Er is sprake van minimale openingstijden.

Gedurende het seizoen 1 april t/m 31 oktober: Alle woensdagen, donderdagen, vrijdagen, weekenden, feestdagen en alle schoolvakantiedagen (zowel Nederlandse als Duitse!) open van 11:00 uur tot 23:00 uur.

1 november tot en met 31 maart: vrijdagen vanaf 16:00 uur, zaterdag van 11:00 uur tot 23:00 uur, zondag van 11:00 uur tot 20:00 uur en alle vakantiedagen.

Dit zijn minimale openingstijden. Uiteraard mag u, bij bijvoorbeeld mooi weer in het voorseizoen, meer open.

Kengetallen

De gevraagde pachtsom is 10% met een minimum van €12.000,- per jaar. Te betalen in de periode april t/m september. Tevens wordt er een borg gevraagd van € 7.500,-.

Het pachtcontract is in eerste instantie voor één jaar. Is de samenwerking goed dan volgt verlenging.

Bijzonderheden

De voorkeur gaat uit naar een horecastel uit de omgeving of bereidheid om te verhuizen. Dit in verband met reistijden en dergelijke.

Graag ontvangen wij een korte motivatie en een omschrijving van uw relevante (horeca-)werkervaring. Zonder eigen middelen hoeft u niet te reageren!

Deze presentatie is door ons met zorg samengesteld. Voor de juistheid van de verstrekte informatie, waarvoor wij in belangrijke mate afhankelijk zijn van derden, aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid. Deze advertentie is uitsluitend bedoeld als reclametekst met een wervend karakter. Aan de inhoud van de tekst kunnen geen rechten ontleend worden. Alle maten zijn circa-maten. Alle genoemde bedragen zijn indien van toepassing exclusief BTW. Wij adviseren u dringend alle gegevens die voor u van belang zijn grondig te controleren.

Wij beschikken waarschijnlijk over meer informatie. Aan serieuze gegadigden stellen wij deze graag beschikbaar.

In verband met discretie verzoeken wij u niet rechtstreeks contact op te nemen met de ondernemer(s), personeel, accountant, leveranciers of andere personen die een relatie met het bedrijf hebben. Bezichtiging van het object vindt alleen plaats op afspraak en in aanwezigheid van de makelaar.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de (particuliere) verkoper en de (particuliere) koper is niet rechtsgeldig. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de verkoper en de koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Deze projectinformatie is niet bedoeld als aanbod!

Interesse?
Neem direct contact met ons op!

Roelof Wester 06-15048789 roelof@horecapachter.nl
Download pagina als PDF

Meld je aan om de pdf te ontvangen

Je meld je bij deze aan voor onze nieuwsbrief. Wij spammen niet en je kunt je altijd weer afmelden. Tevens ga je akkoord met onze Privacy verklaring.

Bekijk pdf

Gegevens


 • Status:

  Te pacht

 • Objectnummer:

  VMH2-502

 • Plaats:

  Enschede

 • provincie:

  Overijssel

 • Prijs pacht:

  10% van de omzet

 • Prijs borg:

  € 7.500,-

 • Bedrijfswoning:

  Ja

 • Terras:

  Ja

 • Brouwerijverplichting:

  Nee

 • Speelautomaten:

  Nee

 • Leveranciers:

  Nee

 • Personeel verplichtingen:

  Nee

Stel ons een vraag