Tolkamer | Te huur: 280m2 Horeca op boot

Huur: € 2.500,- per maand excl. BTW

De boot is gelegen aan de Rijn en ligt vlakbij het alom bekende watersportgebied de Bijland met een jachthaven en een camping.

De Bijland ligt dichtbij een splitsing van belangrijke rivieren: Rijn, Waal en de IJssel. Door de open verbinding met de Rijn is de Bijland gemakkelijk te bereiken. Dankzij de ideale ligging is de omgeving bij uitstek geschikt als uitvalsbasis of etappeplaats voor tochten over de Nederlandse wateren. Maar ook voor andere vormen van recreatie is het gebied zeer geschikt. De Gelderse Poort is bijvoorbeeld een ideaal wandel-, fiets- en skeelerroutes gebied.

De horecaboot is prachtig en uniek gelegen aan de Europakade te Tolkamer. De locatie is zeer geschikt voor diverse horecaformules zoals bijvoorbeeld een pannenkoekenboot of als locatie voor een succesvolle franchiseformule.

Indeling:

Entree met tochtportaal. Grote bar, garderobe, nette gescheiden toiletgroepen en een invalidentoilet.

Mooie serre met uitzicht op de Rijn met 25 zitplaatsen. Het restaurant heeft genoeg ruimte voor ongeveer 100 zitplaatsen.

De keuken dient bijna geheel vernieuwd te worden. Er is een afzuigkap en een vetput aanwezig, als ook een koelcel. Benedendeks is meer dan voldoende opslagcapaciteit.

Totale oppervlakte maar liefst 280m2!

Genoemde metrage is een schatting en zonder de opslagruimtes. Deze komen er nog bij.

Terras:

Er is een klein terras te realiseren aan de voorzijde op het dek. Ook bovendeks is eventueel een stuk realiseerbaar.

Prachtige locatie met bijzonder veel mogelijkheden!

Deze presentatie is door ons met zorg samengesteld. Voor de juistheid van de verstrekte informatie, waarvoor wij in belangrijke mate afhankelijk zijn van derden, aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid. Deze advertentie is uitsluitend bedoeld als reclametekst met een wervend karakter. Aan de inhoud van de tekst kunnen geen rechten ontleend worden. Alle maten zijn circa-maten. Alle genoemde bedragen zijn indien van toepassing exclusief BTW. Wij adviseren u dringend alle gegevens die voor u van belang zijn grondig te controleren.

Wij beschikken waarschijnlijk over meer informatie. Aan serieuze gegadigden stellen wij deze graag beschikbaar.

In verband met discretie verzoeken wij u niet rechtstreeks contact op te nemen met de ondernemer(s), personeel, accountant, leveranciers of andere personen die een relatie met het bedrijf hebben. Bezichtiging van het object vindt alleen plaats op afspraak en in aanwezigheid van de makelaar.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de (particuliere) verkoper en de (particuliere) koper is niet rechtsgeldig. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de verkoper en de koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Deze projectinformatie is niet bedoeld als aanbod!

Interesse?
Neem direct contact met ons op!

Roelof Wester 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Gegevens


 • Status:

  Geen Status

 • Objectnummer:

  VMH2-372

 • Plaats:

  Tolkamer

 • provincie:

  Gelderland

 • Prijs huur:

  € 2.500,- per maand

 • Prijs borg:

  Drie maanden

 • Bedrijfswoning:

  Nee

 • Terras:

  Ja

 • Brouwerijverplichting:

  Nee

 • Speelautomaten:

  Nee

 • Leveranciers:

  Nee

 • Personeel verplichtingen:

  Nee

Stel ons een vraag