Gezocht | Uitgaansgelegenheid

Wij zijn op zoek naar een groot horecabedrijf of -locatie in een grote (studenten)stad in Nederland.

De belangrijkste voorwaarde is dat er een nachtvergunning op zit of dat die mogelijkheid bestaat vanuit de desbetreffende gemeente. De precieze locatie is wat minder belangrijk. Net als de staat van onderhoud. Ook een casco locatie zou uitstekend geschikt kunnen zijn. Wel moeten de mogelijke tijden aansluiten bij de vergelijkbare horeca op de A-locaties in het centrum. Ook moet er ruimte zijn voor circa 200 tot maximaal 500 gasten. Een (party)boot / – schip zou eventueel ook een optie kunnen zijn.

Als u iets weet of als u een locatie heeft en u staat open voor verkoop dan horen wij graag van u!

Deze presentatie is door ons met zorg samengesteld. Voor de juistheid van de verstrekte informatie, waarvoor wij in belangrijke mate afhankelijk zijn van derden, aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid. Alle maten zijn circa-maten. Alle genoemde bedragen zijn indien van toepassing exclusief BTW. Wij adviseren u dringend alle gegevens die voor u van belang zijn grondig te controleren.

Wij beschikken waarschijnlijk over meer informatie. Aan serieuze gegadigden stellen wij deze graag beschikbaar.

In verband met discretie verzoeken wij u niet rechtstreeks contact op te nemen met de ondernemer(s), personeel, accountant, leveranciers of andere personen die een relatie met het bedrijf hebben. Bezichtiging van het object vindt alleen plaats op afspraak en in aanwezigheid van de makelaar.

Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en derhalve ook op ondergeschikte punten meteen aanbod overeenkomstige aanvaarding.

Deze projectinformatie is niet bedoeld als aanbod!

Interesse?
Neem direct contact met ons op!

Roelof Wester 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Gegevens


 • Status:

  Geen Status

 • Objectnummer:

  VMH2-396

 • Speelautomaten:

  Nee

 • Brouwerijverplichting:

  Nee

 • Terras:

  Nee

 • Personeel verplichtingen:

  Nee

 • Leveranciers:

  Nee

Stel ons een vraag