Restaurant, Zaalverhuur & Partycentrum

Deze prachtige locatie is ook ver buiten haar eigen plaats zeer bekend. De locatie bestaat al erg lang, is volledig up-to-date en beschikt over alle middelen en eigenschappen om nog tijden door te kunnen gaan.

De locatie is bekend om de vele bruiloften en feesten, maar heeft ook een zeer goede reputatie met de catering activiteiten. Het geheel is zeer goed onderhouden en voldoet aan alle kenmerken die een partycentrum en restaurant behoren te hebben.

De omzet is bijzonder hoog te noemen!

Bijzonderheden:

-Er is eventueel een bedrijfswoning te realiseren.

-Het object beschikt over meerdere terrassen.

-Er is ruim voldoende parkeergelegenheid.

-Het bedrijf is zowel ter overname exploitatie en huur als overname exploitatie met BOG te koop.

De laatste jaren is er ruim 800+ hectoliter bier per jaar omgezet!

Vanwege de bekendheid van de locatie zal verdere informatie enkel worden verstrekt na ondertekening van een geheimhoudingsverklaring en een kennismakingsgesprek met de makelaar, waarin onder andere uw financiƫle situatie besproken zal worden. Zonder aantoonbare eigen middelen hoeft u niet te reageren!

Deze presentatie is door ons met zorg samengesteld. Voor de juistheid van de verstrekte informatie, waarvoor wij in belangrijke mate afhankelijk zijn van derden, aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid. Alle maten zijn circa-maten. Alle genoemde bedragen zijn indien van toepassing exclusief BTW. Wij adviseren u dringend alle gegevens die voor u van belang zijn grondig te controleren.

Wij beschikken waarschijnlijk over meer informatie. Aan serieuze gegadigden stellen wij deze graag beschikbaar.

In verband met discretie verzoeken wij u niet rechtstreeks contact op te nemen met de ondernemer(s), personeel, accountant, leveranciers of andere personen die een relatie met het bedrijf hebben. Bezichtiging van het object vindt alleen plaats op afspraak en in aanwezigheid van de makelaar.

Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en derhalve ook op ondergeschikte punten meteen aanbod overeenkomstige aanvaarding.

Deze projectinformatie is niet bedoeld als aanbod!

Interesse?
Neem direct contact met ons op!

Roelof Wester 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Gegevens


 • Status:

  Inv & Gw

 • Objectnummer:

  VMH2-415

 • Prijs invgw:

  Op aanvraag

 • Prijs huur:

  Op aanvraag

 • Bedrijfswoning:

  Nee

 • Speelautomaten:

  Nee

 • Brouwerijverplichting:

  Nee

 • Terras:

  Ja

 • Personeel verplichtingen:

  Ja

 • Leveranciers:

  Ja

Stel ons een vraag