Heerde | Beleggingspand

B.O.G.: € 480.000,- k.k. inclusief de woning

Aan de doorgaande weg in Heerde, aan het Apeldoorns kanaal, is bij de brug dit mooie, sfeervolle restaurant gevestigd.

Heerde met ruim 18.000 inwoners ligt aan de rand van de Veluwe. Recreatie en toerisme vormen een belangrijke bron van inkomsten in de gemeente. Er zijn jaarlijks 220.000 overnachtingen van toeristen. De plaats is populair bij jonge gezinnen en oudere stellen. De gemeente leent zich voor wandelen en fietsen en kent in de directe omgeving vele fiets- en wandelroutes door de bosrijke en heiderijke omgeving op de Veluwe, de bossen en het prachtige gebied langs de IJssel.

Het pand en de locatie is geschikt voor bijzonder veel concepten. Er zit een goede huurder in met een goede huursom. Een prachtig en goed onderhouden pand met een goed rendement.

Indeling:

Ruime entree, met ingang naar het restaurant en een aparte zaal en aansluitende buffetruimte.

Restaurant (110 m2) met kleine knusse bar. Kleine speelhoek voor de kleintjes.

Aparte zaal (80m2) en een ruime keuken met de benodigde apparatuur. Trap naar opslagkelder van ongeveer 10m2.

Terras:

Er is een zeer ruim en gezellig terras met maar liefst 40 zitplaatsen, maar ook voldoende mogelijkheden om dit aantal nog verder uit te breiden.

Grondoppervlak: 9a en 60 ca

Bedrijfswoning:

Er zijn twee appartementjes en een studio (allen met een eigen badkamer) welke momenteel verhuurd worden. Deze ruimtes zijn uiterst geschikt om hier kamers van te realiseren ten gunste van een Bed & Breakfast.

De appartementen en de studio worden thans ook verhuurd aan de hoofdhuurder.

Deze presentatie is door ons met zorg samengesteld. Voor de juistheid van de verstrekte informatie, waarvoor wij in belangrijke mate afhankelijk zijn van derden, aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid. Deze advertentie is uitsluitend bedoeld als reclametekst met een wervend karakter. Aan de inhoud van de tekst kunnen geen rechten ontleend worden. Alle maten zijn circa-maten. Alle genoemde bedragen zijn indien van toepassing exclusief BTW. Wij adviseren u dringend alle gegevens die voor u van belang zijn grondig te controleren.

Wij beschikken waarschijnlijk over meer informatie. Aan serieuze gegadigden stellen wij deze graag beschikbaar.

In verband met discretie verzoeken wij u niet rechtstreeks contact op te nemen met de ondernemer(s), personeel, accountant, leveranciers of andere personen die een relatie met het bedrijf hebben. Bezichtiging van het object vindt alleen plaats op afspraak en in aanwezigheid van de makelaar.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de (particuliere) verkoper en de (particuliere) koper is niet rechtsgeldig. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de verkoper en de koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Deze projectinformatie is niet bedoeld als aanbod!

Interesse?
Neem direct contact met ons op!

Roelof Wester 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Gegevens


 • Status:

  B.O.G.

 • Objectnummer:

  VMH2-363

 • Plaats:

  Heerde

 • provincie:

  Gelderland

 • Prijs BOG:

  € 480.000,- k.k.

 • Bedrijfsoppervlakte:

  494 (BAG) m2

 • Bedrijfswoning:

  Ja

 • Terras:

  Ja

 • Brouwerijverplichting:

  Nee

 • Speelautomaten:

  Nee

 • Leveranciers:

  Nee

 • Personeel verplichtingen:

  Nee

Stel ons een vraag