Pachter gezocht!

Te pacht: mooie en ruime brasserie / eetcafé in Brummen

In het centrum van Brummen, Gelderland, op een A1-locatie aan het Marktplein, staat deze mooie en ruime brasserie / eetcafé te pacht. Het is een mooi, gezellig en bijzonder sfeervol bedrijf. De inrichting is een goede mix van een typisch Nederlands warm eetcafé gecombineerd met diverse elementen van een stijlvolle Franse bistro. Op de website staat vermeld “De woonkamer van Brummen” en het klopt dat je je bij binnenkomst gelijk thuis voelt.

De brasserie / het eetcafé serveert zowel lunch als diner en is tevens bijzonder geschikt om lekker te borrelen. Los van de ruime restaurantruimte is aan de achterzijde van het horecabedrijf een mooie en gezellige borrelhoek gecreëerd.

Rondom het Marktplein en in de directe omgeving daarvan zijn voldoende gratis parkeerplaatsen aanwezig. Tevens biedt de ligging aan het plein diverse mogelijkheden voor het organiseren van, of deelnemen aan evenementen. Aan de zijkant van het pand bevindt zich een parkeerplaats op eigen terrein.

De huidige eigenaar staat open voor diverse vormen van samenwerking / overname. Zo is bijvoorbeeld huurkoop ook mogelijk.

restaurant te pacht horecamakelaar Gelderland

Indeling

Restaurant met circa 60 zitplaatsen en zicht op de deels open keuken. Centraal in de ruimte staat een grote bar met plaats voor ongeveer vijftien barkrukken.

Rechts vanaf de ingang bevindt zich de serre met veel lichtinval. Aan de achterzijde van het bedrijf is het cafégedeelte gevestigd.

De totale verkoopoppervlakte in de huidige situatie is circa 190m².

Er is een compacte keuken aanwezig met een open uitgifte naar het restaurant toe gericht. Alle benodigde apparatuur is aanwezig.

Het pand is voorzien van een kelder welke nu als opslag en kantoor wordt gebruikt.

De (gescheiden) toiletgroep is netjes verzorgd en keurig uit het zicht vanaf het restaurant.

Er is een aangebouwde gezellige rookruimte aanwezig.

Terras

Er is zeer ruim terras aan de voorzijde met uitzicht over het plein. Het terras heeft nu ruim 80 zitplaatsen, maar dit aantal is zeker nog uit te breiden.

Mooi, goed lopend en goed onderhouden bedrijf met nog voldoende groeimogelijkheden. De verkoper staat voor veel opties open. Voor de juiste ondernemer is er dus veel bespreekbaar!

Deze presentatie is door ons met zorg samengesteld. Voor de juistheid van de verstrekte informatie, waarvoor wij in belangrijke mate afhankelijk zijn van derden, aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid. Deze advertentie is uitsluitend bedoeld als reclametekst met een wervend karakter. Aan de inhoud van de tekst kunnen geen rechten ontleend worden. Alle maten zijn circa-maten. Alle genoemde bedragen zijn indien van toepassing exclusief BTW. Wij adviseren u dringend alle gegevens die voor u van belang zijn grondig te controleren.

Wij beschikken waarschijnlijk over meer informatie. Aan serieuze gegadigden stellen wij deze graag beschikbaar.

In verband met discretie verzoeken wij u niet rechtstreeks contact op te nemen met de ondernemer(s), personeel, accountant, leveranciers of andere personen die een relatie met het bedrijf hebben. Bezichtiging van het object vindt alleen plaats op afspraak en in aanwezigheid van de makelaar.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de (particuliere) verkoper en de (particuliere) koper is niet rechtsgeldig. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de verkoper en de koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Deze projectinformatie is niet bedoeld als aanbod!

Interesse?
Neem direct contact met ons op!

Roelof Wester 06-15048789 roelof@horecapachter.nl
Download pagina als PDF

Meld je aan om de pdf te ontvangen

Je meld je bij deze aan voor onze nieuwsbrief. Wij spammen niet en je kunt je altijd weer afmelden. Tevens ga je akkoord met onze Privacy verklaring.

Bekijk pdf

Gegevens


 • Status:

  Te pacht

 • Objectnummer:

  VMH2-443

 • Plaats:

  Brummen

 • provincie:

  Gelderland

 • Prijs pacht:

  9% van de omzet

 • Prijs huur:

  € 3.750,- per maand

 • Prijs borg:

  Drie maanden

 • Bedrijfsoppervlakte:

  267 (BAG) m2

 • Verkoopoppervlakte:

  190 m2

 • Bedrijfswoning:

  Nee

 • Terras:

  Ja

 • Brouwerijverplichting:

  Ja

 • Speelautomaten:

  Nee

 • Leveranciers:

  Ja

 • Personeel verplichtingen:

  In overleg

Stel ons een vraag