Frankrijk | Appartementencomplex met restaurant

Te pacht of te koop: appartementen met aangrenzend restaurant in Frankrijk

Hôpital Saint François is een historisch pand uit de veertiende eeuw en is gelegen in het centrum van het pittoreske Aubeterre sur Dronne. Het dorp is uitgeroepen tot één van de mooiste dorpjes van Frankrijk. Aubeterre sur Dronne ligt op de grens van de Dordogne en de Charente.

De drie appartementen zijn geschikt voor twee, vier of zes personen maar kunnen ook tezamen worden gehuurd. Het plaatsen van extra bedden is mogelijk. Gezamenlijk zijn de drie appartementen dan ook zeer geschikt voor groepen tot ongeveer veertien personen. Verder is er nog een kapel die geschikt is als gemeenschappelijke ruimte. De kapel zou eventueel ook in te richten zijn als extra appartement.

In de gemeenschappelijke tuin (de grootste tuin in het centrum van het dorp) bevindt zich een heerlijk zwembad met houten terras en ligbedden rondom. Op het terras staan tafels, stoelen en parasols. Tevens is er  een gemeenschappelijke  barbecue.

De appartementen bevinden zich in één van de smalle straatjes vlakbij het veelbesproken dorpsplein met zijn gezellige terrasjes, winkeltjes en restaurants. Het historische pand is met veel zorg gerestaureerd, waarbij de vele authentieke kenmerken bewaard zijn gebleven. De originele houten trappen, vloeren met oude plavuizen, stenen muren en haarden geven dit gebouw zijn bijzondere karakter.

koop pacht appartementen restaurant frankrijk

U bereikt de appartementen via een  brede stenen trap. Onderaan deze trap kunt u uw auto neerzetten om uw bagage of boodschappen uit te laden. Daarna kunt u uw auto iets verderop gratis (!) parkeren op een pleintje. Via de oude houten deuren  bereikt u de gemeenschappelijke entree waar elk appartement zijn eigen ingang heeft.

In het Hôpital is het sfeervolle restaurant La Tapazzeria gevestigd met zijn gezellige terras. Het terras is goed afgescheiden middels een houten schutting van de appartementen zodat uw privacy is gewaarborgd. In La Tapazzeria kunt u genieten van heerlijke tapas en overheerlijke pizza’s uit de authentieke steenoven, zonder daar ver voor te hoeven lopen!

Kengetallen:

De pacht van het appartementencomplex samen met het restaurant bedraagt €27.000,- per jaar excl. BTW.

Het is ook mogelijk alleen het appartementencomplex óf alleen het restaurant te pachten:

 • De pacht van het appartementencomplex bedraagt €11.000,- per jaar excl. BTW.
 • De pacht van het restaurant bedraagt €18.000,- per jaar excl. BTW.

Het B.O.G. van het appartementencomplex is samen met het restaurant te koop voor €390.000,- k.k. Goodwill en inventaris van het restaurant apart overeen te komen.

Deze presentatie is door ons met zorg samengesteld. Voor de juistheid van de verstrekte informatie, waarvoor wij in belangrijke mate afhankelijk zijn van derden, aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid. Deze advertentie is uitsluitend bedoeld als reclametekst met een wervend karakter. Aan de inhoud van de tekst kunnen geen rechten ontleend worden. Alle maten zijn circa-maten. Alle genoemde bedragen zijn indien van toepassing exclusief BTW. Wij adviseren u dringend alle gegevens die voor u van belang zijn grondig te controleren.

Wij beschikken waarschijnlijk over meer informatie. Aan serieuze gegadigden stellen wij deze graag beschikbaar.

In verband met discretie verzoeken wij u niet rechtstreeks contact op te nemen met de ondernemer(s), personeel, accountant, leveranciers of andere personen die een relatie met het bedrijf hebben. Bezichtiging van het object vindt alleen plaats op afspraak en in aanwezigheid van de makelaar.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de (particuliere) verkoper en de (particuliere) koper is niet rechtsgeldig. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de verkoper en de koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Deze projectinformatie is niet bedoeld als aanbod!

Interesse?
Neem direct contact met ons op!

Roelof Wester 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Gegevens


 • Status:

  Te pacht

 • Objectnummer:

  VMH2-402

 • provincie:

  Buitenlandse Objecten

 • Prijs pacht:

  € 2.250,- per maand

 • Prijs borg:

  Drie maanden

 • Bedrijfswoning:

  Ja

 • Terras:

  Ja

 • Brouwerijverplichting:

  Nee

 • Speelautomaten:

  Nee

 • Leveranciers:

  Nee

 • Personeel verplichtingen:

  Nee

Stel ons een vraag