Te koop of te huur: Hotel in Beneden-Leeuwen

Te koop of te huur: hotel in Beneden-Leeuwen

In de herbestemming van het rijksmonument De Klef is ruimte gemaakt voor de ontwikkeling van een hotel en andere horeca / leisure-activiteiten. In het ontwerp zijn 75 hotelkamers opgenomen, 500m² restaurant met daarnaast ruimte voor een terras en een steiger.

De huidige bestemming van het object is zowel bedrijfsmatig als maatschappelijk. Object ‘De Klef ’krijgt een herbestemming. Enerzijds kunnen wooneenheden worden gesitueerd in/aan het gebouw en anderzijds worden commerciële-, openbare-, dienst- verlenende– en horecafuncties aan het gebouw toegekend. De plint kan worden gebruikt voor overige functies (denk aan bezoekers- centrum, restaurant, botanische tuinen en zorginstellingen).

hotel te koop of te huur

Op de afbeeldingen kunt u zien hoe één van de mogelijkheden van functiemenging is weergegeven: commercieel, horeca, wonen/hotel. Waarbij ruimte is gecreëerd om onder het maaiveld te parkeren. De zuidzijde van het gebouw heeft een dichte uitstraling (vanuit het verleden) en kan worden bekleed met zonnecollectoren.

Beneden-Leeuwen is een dorp gelegen in de provincie Gelderland, gelegen aan de rivier de Waal. Het betreffende object is van oudsher een pakhuisgebouw en werd ontworpen door architect Orie. Het forse gebouw bestaat uit een betonnen basement van 3 meter hoog, waarop een betonskeletconstructie werd gebouwd, voorzien van gordingen waarop ijzeren platen werden bevestigd. Het taps toelopende gebouw oogt opmerkelijk modern voor een ontwerp uit 1930. De weegbrug met bedieningsruimte en kantoor is nog in de oorspronkelijke staat aanwezig naast het pakhuis, aan de zijde van de Waaldijk.

Het gebouw “De Klef” is nog praktisch in dezelfde staat als bij de bouw in 1931. Na de sluiting van het bedrijf in 1982 is de loods nu nog steeds (tijdelijk) in gebruik voor opslag.

Het hotel komt te liggen in een prachtig recreatiegebied waarbij de originele gebouwen van historische waarde en betekenis zijn. De verhoogde ligging aan de Waal zorgt voor een fantastisch uitzicht aan zowel de voor- als de achterzijde.

Een uitgebreide brochure is in overleg beschikbaar.

Deze presentatie is door ons met zorg samengesteld. Voor de juistheid van de verstrekte informatie, waarvoor wij in belangrijke mate afhankelijk zijn van derden, aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid. Deze advertentie is uitsluitend bedoeld als reclametekst met een wervend karakter. Aan de inhoud van de tekst kunnen geen rechten ontleend worden. Alle maten zijn circa-maten. Alle genoemde bedragen zijn indien van toepassing exclusief BTW. Wij adviseren u dringend alle gegevens die voor u van belang zijn grondig te controleren.

Wij beschikken waarschijnlijk over meer informatie. Aan serieuze gegadigden stellen wij deze graag beschikbaar.

In verband met discretie verzoeken wij u niet rechtstreeks contact op te nemen met de ondernemer(s), personeel, accountant, leveranciers of andere personen die een relatie met het bedrijf hebben. Bezichtiging van het object vindt alleen plaats op afspraak en in aanwezigheid van de makelaar.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de (particuliere) verkoper en de (particuliere) koper is niet rechtsgeldig. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de verkoper en de koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Deze projectinformatie is niet bedoeld als aanbod!

Interesse?
Neem direct contact met ons op!

Roelof Wester 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Gegevens


 • Status:

  Geen Status

 • Objectnummer:

  VMH2-356

 • Plaats:

  Beneden-Leeuwen

 • provincie:

  Gelderland

 • Terras:

  Ja

 • Brouwerijverplichting:

  Nee

 • Speelautomaten:

  Nee

 • Leveranciers:

  Nee

 • Personeel verplichtingen:

  Nee

Stel ons een vraag