Frankrijk | Café-Restaurant & Hotel

Te koop of te pacht: Café-Restaurant & Hotel in één van de mooiste dorpjes in Frankrijk

Inventaris & Exploitatie: € 145.000,-
Huur: € 1.850,- per maand excl. BTW

Hôtel de France is een gezellig en uiterst sfeervol ingericht café en restaurant met hotel faciliteiten, waar gasten zich al snel helemaal thuis voelen. In totaal beschikt het hotel over acht kamers:

– 1 x éénpersoonskamer
– 6 x tweepersoonskamer
– 1 x luxe suite

Vier van de zes tweepersoonskamers alsmede de suite zijn voorzien van een eigen badkamer. De overige kamers maken gebruik van gedeelde badkamers op de gang. De afgelopen jaren wordt de meeste omzet behaald in het café-restaurant. De hotelkamers worden onder andere hierom momenteel niet gebruikt. Maar met enige aanpassingen zijn ze weer in gebruik te nemen. Door de kleinschaligheid van het hotel zou het ook heel geschikt zijn als Bed & Breakfast.

Naast een ruim terras op het idyllische Franse marktplein, heeft Hôtel de France op de begane grond een informeel café-restaurant. Op de eerste verdieping bevindt zich daarnaast nog een sfeervolle eetzaal, met balkon en uitzicht op het plein. Zowel beneden als boven is een open haard aanwezig. In het restaurant kunnen de gasten genieten van een dagelijks variërend menu en is er daarnaast natuurlijk de mogelijkheid om à la carte te eten. De keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur.

Aubeterre-sur-Dronne behoort tot één van de mooiste dorpjes in Frankrijk. Het is gebouwd op de randen van stenen uitgravingen in de vorm van een amfitheater. Blikvanger van het dorp is een gigantische monolithische kerk. Charmante smalle straatjes die kronkelend langs de witte stenen huizen en oude gebouwen lopen kenmerken het dorp. Beneden bij de rivier is een ‘stadsstrand’ met kano & kajak verhuur.

Bedrijfswoning:

Er is achter het hotel nog een ruime woning met drie slaapkamers, twee badkamers en een garage welke gehuurd kan worden.

Bijzonderheden:

Het horecabedrijf is eventueel ook te pacht voor €2.800,- per maand excl. BTW.

Het B.O.G. is te koop voor €395.000,- k.k.

 

Deze presentatie is door ons met zorg samengesteld. Voor de juistheid van de verstrekte informatie, waarvoor wij in belangrijke mate afhankelijk zijn van derden, aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid. Deze advertentie is uitsluitend bedoeld als reclametekst met een wervend karakter. Aan de inhoud van de tekst kunnen geen rechten ontleend worden. Alle maten zijn circa-maten. Alle genoemde bedragen zijn indien van toepassing exclusief BTW. Wij adviseren u dringend alle gegevens die voor u van belang zijn grondig te controleren.

Wij beschikken waarschijnlijk over meer informatie. Aan serieuze gegadigden stellen wij deze graag beschikbaar.

In verband met discretie verzoeken wij u niet rechtstreeks contact op te nemen met de ondernemer(s), personeel, accountant, leveranciers of andere personen die een relatie met het bedrijf hebben. Bezichtiging van het object vindt alleen plaats op afspraak en in aanwezigheid van de makelaar.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de (particuliere) verkoper en de (particuliere) koper is niet rechtsgeldig. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de verkoper en de koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Deze projectinformatie is niet bedoeld als aanbod!

Interesse?
Neem direct contact met ons op!

Roelof Wester 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Gegevens


 • Status:

  Inv & Gw

 • Objectnummer:

  VMH2-401

 • provincie:

  Buitenlandse Objecten

 • Prijs invgw:

  € 145.000,-

 • Prijs huur:

  € 1.850,- per maand

 • Prijs borg:

  Drie maanden

 • Bedrijfswoning:

  Ja

 • Terras:

  Ja

 • Brouwerijverplichting:

  Nee

 • Speelautomaten:

  Nee

 • Leveranciers:

  Nee

 • Personeel verplichtingen:

  Ja

Stel ons een vraag