Hengelo | Restaurant

Ter overname: Mediterraan restaurant aan de rand van het centrum in Hengelo (O)

Inventaris & Exploitatie: € 99.000,-
Huur: € 1.300,- per maand BTW vrij

Dit grote restaurant in Hengelo, Overijssel, is gehuisvest in wat een aantal jaren geleden nog een haveloos pand was. De verbouwing heeft enkele maanden geduurd en heeft geresulteerd in een prachtig Mediterraan restaurant. Kosten noch moeite zijn hiervoor gespaard.

Echter ging de voorkeur van de ondernemer toch al die tijd vooral uit naar een mooi bedrijf in Duitsland. Reden dan ook dat hij deze zaak wil verkopen.

Het bedrijf is zeer sfeervol ingericht en ligt op een prima locatie direct bij het centrum van de stad. Aan de voorzijde is voor de gasten ook nog een mooi besloten en zonnig terras. Een goede ondernemer kan hier zijn kansen nog ten volle benutten om er iets moois voor de toekomst van te maken!

Hengelo ligt in Twente en telt zo’n 80.000 inwoners. Daarmee is Hengelo voor Nederlandse begrippen een middelgrote plaats. De gemeente Hengelo werkt samen in de Regio Twente. Hengelo is na Enschede, Zwolle en Deventer de vierde stad van Overijssel.

Hengelo wordt vaak gezien als een (voormalige) industriestad. Door de grote metaalindustrie van weleer wordt Hengelo ook wel ‘metaalstad’ genoemd. Daarnaast zijn er van oudsher grote elektrotechnische en chemische bedrijven gevestigd.

Indeling:

Entree aan zowel de voorzijde als de achterzijde. Groot restaurant (ca. 135 m²) met 90 zitplaatsen en een goede bar.

Grote keuken (ca. 30 m²) met alle benodigde apparatuur, opslagruimte met koel/vriescel, personeelstoilet, gescheiden en fraai betegelde toiletgroep.

Boven het pand een zeer grote opslagzolder, bereikbaar met vlizotrap.

Terras:

Er is een ruim, zonnig terras met circa 60 zitplaatsen.

Deze presentatie is door ons met zorg samengesteld. Voor de juistheid van de verstrekte informatie, waarvoor wij in belangrijke mate afhankelijk zijn van derden, aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid. Deze advertentie is uitsluitend bedoeld als reclametekst met een wervend karakter. Aan de inhoud van de tekst kunnen geen rechten ontleend worden. Alle maten zijn circa-maten. Alle genoemde bedragen zijn indien van toepassing exclusief BTW. Wij adviseren u dringend alle gegevens die voor u van belang zijn grondig te controleren.

Wij beschikken waarschijnlijk over meer informatie. Aan serieuze gegadigden stellen wij deze graag beschikbaar.

In verband met discretie verzoeken wij u niet rechtstreeks contact op te nemen met de ondernemer(s), personeel, accountant, leveranciers of andere personen die een relatie met het bedrijf hebben. Bezichtiging van het object vindt alleen plaats op afspraak en in aanwezigheid van de makelaar.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de (particuliere) verkoper en de (particuliere) koper is niet rechtsgeldig. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de verkoper en de koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Deze projectinformatie is niet bedoeld als aanbod!

Interesse?
Neem direct contact met ons op!

Roelof Wester 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Gegevens


 • Status:

  Prijs verlaagd

 • Objectnummer:

  VMH2-390

 • Plaats:

  Hengelo

 • provincie:

  Overijssel

 • Prijs invgw:

  € 99.000,-

 • Prijs huur:

  € 1.300,- per maand

 • Prijs borg:

  Drie maanden

 • Bedrijfsoppervlakte:

  161 (BAG) m2

 • Bedrijfswoning:

  Nee

 • Terras:

  Ja

 • Brouwerijverplichting:

  Nee

 • Speelautomaten:

  Nee

 • Leveranciers:

  Nee

 • Personeel verplichtingen:

  Nee

Stel ons een vraag