Brummen | Restaurant

Inventaris & Exploitatie: € 87.500,-
Huur: € 3.750,- per maand excl. BTW

In het centrum van Brummen, Gelderland, op een A1-locatie aan het Marktplein, staat dit mooie en ruime eetcafé / restaurant te pacht. Het is een uniek pand dat al sinds 1871 – als eerste ANWB-Bondshotel – een horeca functie bekleedt.

Het betreft hier een mooi, gezellig en bijzonder sfeervol bedrijf. De inrichting is een mooie mix van een typisch Nederlands warm eetcafé gecombineerd met diverse elementen van een stijlvolle Franse bistro.

Op het moment wordt er zowel lunch als diner geserveerd. Het horecabedrijf is echter ook bijzonder geschikt om lekker te borrelen. Los van de ruime restaurantruimte is aan de achterzijde van de zaak een mooie en gezellige borrelhoek gecreëerd.

Indeling:

Eetcafé met circa 60 zitplaatsen (oppervlakte ongeveer 120m2) en zicht op de deels open keuken. Centraal in de ruimte staat een grote bar met plaats voor ongeveer vijftien barkrukken.

Rechts vanaf de ingang bevindt zich de serre (oppervlakte 20m2) met veel lichtinval. Aan de achterzijde van het horecabedrijf is ‘de borrelhoek’ gevestigd met een oppervlakte van circa 50m2. De totale verkoopoppervlakte in de huidige situatie is circa 190m2.

Er is een compacte keuken aanwezig met een open uitgifte naar het restaurant toe gericht. Oppervlakte van de keuken is circa 28m2. Alle benodigde apparatuur is aanwezig.

Het pand is voorzien van een kelder welke nu als opslag en kantoor wordt gebruikt. De kelder heeft een oppervlakte van ongeveer 40m2.

De (gescheiden) toiletgroep is netjes verzorgd en keurig uit het zicht.

Er is een aangebouwde gezellige rookruimte aanwezig.

Terras:

Aan de voorzijde is een zeer ruim terras met uitzicht over het plein. Het terras heeft nu ruim 80 zitplaatsen, maar dit is zeker nog uit te breiden.

Bijzonderheden:

Voldoende gratis (!) parkeerplaatsen in de omgeving. Aan de zijkant van het pand bevindt zich één parkeerplaats op eigen terrein.

De huidige eigenaar staat open voor diverse vormen van samenwerking / overname. Zo is bijvoorbeeld pacht of huurkoop van de exploitatie en inventaris ook mogelijk. In dat geval bedraagt de pachtsom 9% van de omzet excl. BTW.

Deze presentatie is door ons met zorg samengesteld. Voor de juistheid van de verstrekte informatie, waarvoor wij in belangrijke mate afhankelijk zijn van derden, aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid. Deze advertentie is uitsluitend bedoeld als reclametekst met een wervend karakter. Aan de inhoud van de tekst kunnen geen rechten ontleend worden. Alle maten zijn circa-maten. Alle genoemde bedragen zijn indien van toepassing exclusief BTW. Wij adviseren u dringend alle gegevens die voor u van belang zijn grondig te controleren.

Wij beschikken waarschijnlijk over meer informatie. Aan serieuze gegadigden stellen wij deze graag beschikbaar.

In verband met discretie verzoeken wij u niet rechtstreeks contact op te nemen met de ondernemer(s), personeel, accountant, leveranciers of andere personen die een relatie met het bedrijf hebben. Bezichtiging van het object vindt alleen plaats op afspraak en in aanwezigheid van de makelaar.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de (particuliere) verkoper en de (particuliere) koper is niet rechtsgeldig. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de verkoper en de koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Deze projectinformatie is niet bedoeld als aanbod!

Interesse?
Neem direct contact met ons op!

Roelof Wester 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Gegevens


 • Status:

  Prijs verlaagd

 • Objectnummer:

  VMH2-407

 • Plaats:

  Brummen

 • provincie:

  Gelderland

 • Prijs invgw:

  € 87.500,-

 • Prijs huur:

  € 3.750,- per maand

 • Prijs borg:

  Drie maanden

 • Bedrijfsoppervlakte:

  267 (BAG) m2

 • Bedrijfswoning:

  Nee

 • Speelautomaten:

  Nee

 • Brouwerijverplichting:

  Nee

 • Terras:

  Ja

 • Personeel verplichtingen:

  In overleg

 • Leveranciers:

  Nee

Stel ons een vraag