Veluwe | Hotel, Restaurant & Vergaderaccommodatie

Inventaris & Exploitatie: € 247.500,-
Huur: € 12.000,- per maand excl. BTW

Aan de rand van het mooie natuurgebied De Veluwe ligt dit alom bekende en goed lopende hotel.

Het betreft hier een ideaal en goed onderhouden hotel met momenteel 32 kamers. Er is een restaurant, diverse vergaderaccommodaties en een grote (feest)zaal bij aanwezig.

Het hotel is omgeven door bos en uitgestrekte heidevelden welke zeer geschikt zijn voor wandel- en fietsvakanties. Door de centrale ligging in Nederland en de meerdere vergaderzalen is het hotel ook zeer geschikt voor de zakelijke gast. Door de veelzijdigheid aan mogelijkheden leent de locatie zich uitstekend voor vergaderingen, teambuilding en- uitjes, etcetera.

De huidige eigenaar is klaar voor een nieuwe uitdaging en wil zijn horizon verbreden. Daarom staat hij open voor alle mogelijke vormen van samenwerking.

Indeling:

Goed onderhouden hotel met ruim restaurant en een stijlvolle, knusse Engelse hotelbar. Ook kan er een extra zaal bij het restaurant getrokken worden, zodat er een zeer ruime feestzaal wordt gecreëerd.

Grote keuken voorzien van alle apparatuur en meer dan voldoende opslag.

Diverse vergaderruimtes.

Kleinschalige wellness met drie behandelruimtes, landelijke sauna en zonnebank.

Het hotel beschikt momenteel over 32 kamers maar het aantal hotelkamers is eventueel uit te breiden naar circa 80!

Terras:

Er is een mooi en gezellig terras aan de voorzijde in een prachtige tuin.

Bedrijfswoning:

Er is een ruime bedrijfswoning boven het hotel aanwezig.

Bijzonderheden:

Er wordt op het moment samengewerkt met diverse ondernemers op het gebied van wellness. Naar aanleiding daarvan ligt er een volledig uitgewerkt en onderbouwd plan om het concept van het hotel uit te breiden richting een luxe Human Resort.

Deze presentatie is door ons met zorg samengesteld. Voor de juistheid van de verstrekte informatie, waarvoor wij in belangrijke mate afhankelijk zijn van derden, aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid. Alle maten zijn circa-maten. Alle genoemde bedragen zijn indien van toepassing exclusief BTW. Wij adviseren u dringend alle gegevens die voor u van belang zijn grondig te controleren.

Wij beschikken waarschijnlijk over meer informatie. Aan serieuze gegadigden stellen wij deze graag beschikbaar.

In verband met discretie verzoeken wij u niet rechtstreeks contact op te nemen met de ondernemer(s), personeel, accountant, leveranciers of andere personen die een relatie met het bedrijf hebben. Bezichtiging van het object vindt alleen plaats op afspraak en in aanwezigheid van de makelaar.

Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en derhalve ook op ondergeschikte punten meteen aanbod overeenkomstige aanvaarding.

Deze projectinformatie is niet bedoeld als aanbod!

Interesse?
Neem direct contact met ons op!

Roelof Wester 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Gegevens


 • Status:

  Inv & Gw

 • Objectnummer:

  VMH2-383

 • provincie:

  Gelderland

 • Prijs invgw:

  € 247.500,-

 • Prijs huur:

  € 12.000,- per maand

 • Prijs borg:

  Drie maanden

 • Bedrijfswoning:

  Ja

 • Speelautomaten:

  Nee

 • Brouwerijverplichting:

  Nee

 • Terras:

  Ja

 • Personeel verplichtingen:

  Ja

 • Leveranciers:

  Ja

Stel ons een vraag