Veluwe | Hotel, Restaurant & Vergaderaccommodatie

Aan de rand van het mooie natuurgebied De Veluwe staat dit alom bekende en goedlopende hotel te koop.

Het betreft hier een ideaal en goed onderhouden hotel met momenteel 32 kamers. Er is een restaurant, diverse vergaderaccommodaties en een grote (feest)zaal bij aanwezig.

Het bedrijf is omgeven door bos en uitgestrekte heidevelden welke zeer geschikt zijn voor wandel- en fietsvakanties. Door de centrale ligging in Nederland en de meerdere vergaderzalen is het ook zeer geschikt voor de zakelijke gast. Door de veelzijdigheid aan mogelijkheden leent de locatie zich uitstekend voor vergaderingen, teambuilding en- uitjes, et cetera.

De huidige eigenaar is klaar voor een nieuwe uitdaging en wil zijn horizon verbreden. Daarom staat hij open voor alle mogelijke vormen van samenwerking.

Indeling

Goed onderhouden hotel met ruim restaurant en een stijlvolle, knusse Engelse hotelbar. Ook kan er een extra zaal bij het restaurant getrokken worden, zodat er een zeer ruime feestzaal wordt gecreëerd.

Grote keuken voorzien van alle apparatuur en meer dan voldoende opslag.

Diverse vergaderruimtes.

Kleinschalige wellness met drie behandelruimtes, landelijke sauna en zonnebank.

Het hotel beschikt momenteel over 32 kamers maar het aantal hotelkamers is eventueel uit te breiden naar circa 80!

Terras

Er is een mooi en gezellig terras aan de voorzijde in een prachtige tuin.

Bedrijfswoning

Er is een ruime bedrijfswoning boven het hotel aanwezig.

Bijzonderheden

Er wordt op het moment samengewerkt met diverse ondernemers op het gebied van wellness. Naar aanleiding daarvan ligt er een volledig uitgewerkt en onderbouwd plan om het concept van het hotel uit te breiden richting een luxe Human Resort.

Al het eigendom is belast met erfpacht en opstal. De erfpacht bedraagt €26.000,- per jaar.

Deze presentatie is door ons met zorg samengesteld. Voor de juistheid van de verstrekte informatie, waarvoor wij in belangrijke mate afhankelijk zijn van derden, aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid. Deze advertentie is uitsluitend bedoeld als reclametekst met een wervend karakter. Aan de inhoud van de tekst kunnen geen rechten ontleend worden. Alle maten zijn circa-maten. Alle genoemde bedragen zijn indien van toepassing exclusief BTW. Wij adviseren u dringend alle gegevens die voor u van belang zijn grondig te controleren.

Wij beschikken waarschijnlijk over meer informatie. Aan serieuze gegadigden stellen wij deze graag beschikbaar.

In verband met discretie verzoeken wij u niet rechtstreeks contact op te nemen met de ondernemer(s), personeel, accountant, leveranciers of andere personen die een relatie met het bedrijf hebben. Bezichtiging van het object vindt alleen plaats op afspraak en in aanwezigheid van de makelaar.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de (particuliere) verkoper en de (particuliere) koper is niet rechtsgeldig. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de verkoper en de koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Deze projectinformatie is niet bedoeld als aanbod!

Interesse?
Neem direct contact met ons op!

Roelof Wester 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Gegevens


 • Status:

  Inv & Gw

 • Objectnummer:

  VMH2-383

 • provincie:

  Gelderland

 • Prijs invgw:

  € 247.500,-

 • Prijs huur:

  € 10.000,- per maand

 • Prijs borg:

  Drie maanden

 • Bedrijfswoning:

  Ja

 • Terras:

  Ja

 • Brouwerijverplichting:

  Nee

 • Speelautomaten:

  Nee

 • Leveranciers:

  Ja

 • Personeel verplichtingen:

  Ja

Stel ons een vraag