Zwartsluis | Restaurant, Eetcafé

Inventaris & Exploitatie: € 49.500,-
Huur: € 3.315,- per maand excl. BTW

In het centrum van de mooie watersportplaats Zwartsluis in de provincie Overijssel staat dit mooie en ruime restaurant te koop. Het voormalige gemeentehuis is omgetoverd tot een warme en gezellige horecagelegenheid. Het bedrijf ligt meteen aan de oude haven en heeft daarop een prachtig uitzicht. Daarnaast is er een separate ingang aan de winkelstraat. Hierdoor is er meer dan voldoende traffic rondom het bedrijf.

Zwartsluis is onderdeel van de gemeente Zwartewaterland, samen met de dorpen Hasselt en Genemuiden. Vroeger was Zwartsluis de tweede haven van Overijssel, bekend als doorvoerhaven van turf. De haven wordt tegenwoordig vooral gebruikt door recreanten.

Eenmaal per twee jaar is Zwartsluis gastheer voor de nationale sleepbootdagen. Dit evenement trekt vele duizenden bezoekers. Sowieso worden er in de zomermaanden door de gemeente en de lokale VVV diverse evenementen georganiseerd die zeer goed bezocht worden.

Een unieke feature van het restaurant / eetcafé is dat het nog steeds een officiële trouwlocatie is! De oude raadszaal op de eerste verdieping is nog steeds intact en hier kan de trouwplechtigheid plaatsvinden.

Indeling: Ingang aan de havenkant met meteen links het restaurantgedeelte met een mooie functionele bar. De ruimte is in twee zalen verdeeld met in totaal zo’n 100 zitplaatsen. Door de indeling is het bedrijf ook zeer geschikt voor grotere gezelschappen, partijen en private dining! De gang loopt over de gehele lengte door naar de ingang aan de winkelstraat. In deze gang bevinden ook de toiletten, inclusief een invalidentoilet, en de garderobe. De keuken is functioneel ingericht en voorzien van alle benodigde apparatuur. Er is een aparte opslagruimte met koelcel. De trouwzaal bevindt zich op de eerste verdieping.

Terras: Aan de havenkant is er een zeer ruim terras met op het moment zo’n 40 zitplaatsen. Er is echter meer dan voldoende ruimte om dit eventueel uit te breiden naar zo’n 100 zitplaatsen.

Bijzonderheden:

Huurkoop is eventueel ook bespreekbaar!

Dit mooie en ruime restaurant / eetcafé is een prachtig bedrijf met nog heel veel mogelijkheden!

 

Deze presentatie is door ons met zorg samengesteld. Voor de juistheid van de verstrekte informatie, waarvoor wij in belangrijke mate afhankelijk zijn van derden, aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid. Deze advertentie is uitsluitend bedoeld als reclametekst met een wervend karakter. Aan de inhoud van de tekst kunnen geen rechten ontleend worden. Alle maten zijn circa-maten. Alle genoemde bedragen zijn indien van toepassing exclusief BTW. Wij adviseren u dringend alle gegevens die voor u van belang zijn grondig te controleren.

Wij beschikken waarschijnlijk over meer informatie. Aan serieuze gegadigden stellen wij deze graag beschikbaar.

In verband met discretie verzoeken wij u niet rechtstreeks contact op te nemen met de ondernemer(s), personeel, accountant, leveranciers of andere personen die een relatie met het bedrijf hebben. Bezichtiging van het object vindt alleen plaats op afspraak en in aanwezigheid van de makelaar.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de (particuliere) verkoper en de (particuliere) koper is niet rechtsgeldig. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de verkoper en de koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Deze projectinformatie is niet bedoeld als aanbod!

Interesse?
Neem direct contact met ons op!

Roelof Wester 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Gegevens


 • Status:

  Prijs verlaagd

 • Objectnummer:

  VMH2-357

 • Plaats:

  Zwartsluis

 • provincie:

  Overijssel

 • Prijs invgw:

  € 49.950,-

 • Prijs huur:

  € 3.315,- per maand

 • Prijs borg:

  Drie maanden

 • Bedrijfsoppervlakte:

  350 m2

 • Bedrijfswoning:

  Nee

 • Terras:

  Ja

 • Brouwerijverplichting:

  Nee

 • Speelautomaten:

  Nee

 • Leveranciers:

  Nee

 • Personeel verplichtingen:

  Nee

Stel ons een vraag