Arnhem | Eetcafé, Restaurant

Inventaris & Exploitatie: € 150.000,-
Huur: € 3.750,- per maand excl. BTW

Op de hoek van de Rijnstraat in Arnhem, vlakbij het uitgaanscentrum van de Korenmarkt, is Ark van Noach gevestigd. Hier worden Turkse specialiteiten geserveerd in een gezellig klein restaurant. Het bedrijf is in Turkse stijl ingericht en bijzonder sfeervol. Ook het pand waarin het zich bevindt is werkelijk prachtig te noemen. Het is wellicht een van de mooiste (hoek)panden van Arnhem met drie gevels.

Deze locatie zou tevens heel geschikt zijn voor een lunchroom / dagzaak. Het restaurant bevind zich direct bij de ingang naar de winkelstraat. En het zit tegenover de Eurocinema bioscoop en is op loopafstand bereikbaar vanaf het station.

De huidige eigenaar heeft de zaak al ruim 21 jaar en wil zo langzamerhand stoppen. In de loop der jaren heeft hij een trouwe klantenkring opgebouwd en het restaurant heeft goede recensies op de diverse sites.

Arnhem is de hoofdstad van de provincie Gelderland en telt bijna 160.000 inwoners. De stad staat bekend om haar creatieve en groene karakter. Ook heeft Arnhem één van de leukste binnensteden van Nederland met een verrassende mix van winkels, horeca en leuke, bijzondere evenementen.

Indeling:

Het restaurant (circa 80m²) bevindt zich op de begane grond en telt zo’n 65 zitplaatsen. In de kelder (circa 80m²) bevinden zich de toiletten, de keuken en de opslag. Deze laatste is van buitenaf te bereiken met het oog op bevoorrading.

Terras:

Het terras heeft op het moment 35 zitplaatsen. Er loopt een aanvraag bij de gemeente Arnhem om het terras uit te breiden met nog eens 30 stoelen.

Bijzonderheden

Het BOG is eventueel ook te koop.

Dit object wordt u aangeboden in collegiale samenwerking met Nanning Boerma Vastgoed.

Deze presentatie is door ons met zorg samengesteld. Voor de juistheid van de verstrekte informatie, waarvoor wij in belangrijke mate afhankelijk zijn van derden, aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid. Deze advertentie is uitsluitend bedoeld als reclametekst met een wervend karakter. Aan de inhoud van de tekst kunnen geen rechten ontleend worden. Alle maten zijn circa-maten. Alle genoemde bedragen zijn indien van toepassing exclusief BTW. Wij adviseren u dringend alle gegevens die voor u van belang zijn grondig te controleren.

Wij beschikken waarschijnlijk over meer informatie. Aan serieuze gegadigden stellen wij deze graag beschikbaar.

In verband met discretie verzoeken wij u niet rechtstreeks contact op te nemen met de ondernemer(s), personeel, accountant, leveranciers of andere personen die een relatie met het bedrijf hebben. Bezichtiging van het object vindt alleen plaats op afspraak en in aanwezigheid van de makelaar.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de (particuliere) verkoper en de (particuliere) koper is niet rechtsgeldig. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de verkoper en de koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Deze projectinformatie is niet bedoeld als aanbod!

Interesse?
Neem direct contact met ons op!

Roelof Wester 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Gegevens


 • Status:

  Inv & Gw

 • Objectnummer:

  VMH2-392

 • Plaats:

  Arnhem

 • provincie:

  Gelderland

 • Prijs invgw:

  € 150.000,-

 • Prijs huur:

  € 3.750,- per maand

 • Prijs borg:

  Drie maanden

 • Bedrijfsoppervlakte:

  264 (BAG) m2

 • Bedrijfswoning:

  Nee

 • Terras:

  Ja

 • Brouwerijverplichting:

  Nee

 • Speelautomaten:

  Nee

 • Leveranciers:

  Nee

 • Personeel verplichtingen:

  Nee

Stel ons een vraag