Spanje | Eetcafé

In de bekende badplaats Benidorm staat dit leuke en gezellige bar-restaurant. Local 8 is momenteel een eetcafé met als concept de Surinaams-Indisch en Caribische keuken. Maar de locatie zou ook heel geschikt zijn voor bijvoorbeeld een Hollands eet- en muziekcafé. De bezoekers bestaan momenteel voor 90% uit Nederlanders. Ook nu wordt er dus al regelmatig live muziek verzorgd met Hollandse artiesten.

Benidorm is na Madrid en Barcelona de populairste toeristische trekpleister van Spanje. In België en Nederland is Benidorm vooral bekend als overwinterplaats voor ouderen. Vooral Nederlandse, Belgische, en Britse gepensioneerden brengen hier de winter door.

Maar dit imago is niet helemaal terecht. ’s Zomers is Benidorm een zeer populaire vakantie-bestemming voor gezinnen en jongeren die komen genieten van het nachtleven. Benidorm bezit na Parijs het grootste aantal hotelbedden van Europa! Door de vele hoge gebouwen en het feit dat Benidorm in de zomer nooit slaapt wordt de stad ook weleens Beniyork genoemd.

Het eetcafé ligt aan de rand van de Engelse wijk omringd met flats en veel bekende hotels en appartementen. Op een paar minuten lopen is er een zondags/woensdag en toeristen markt. Het strand van Levante ligt op zo’n vijf minuten loopafstand.

Het bedrijf heeft een oppervlakte van 120m2 en beschikt over een overdekt terras. Binnen beschikt het over zo’n 32 zitplaatsen met een open keuken. Het overdekte terras is goed voor nog eens 42 zitplaatsen. Voor feesten en partijen zou het bedrijf binnen geschikt zijn voor ongeveer 75 personen.

Bijzonderheden:

Het is eventueel ook mogelijk om de auto (Hyundai) van de eigenaar over te nemen.

Deze presentatie is door ons met zorg samengesteld. Voor de juistheid van de verstrekte informatie, waarvoor wij in belangrijke mate afhankelijk zijn van derden, aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid. Deze advertentie is uitsluitend bedoeld als reclametekst met een wervend karakter. Aan de inhoud van de tekst kunnen geen rechten ontleend worden. Alle maten zijn circa-maten. Alle genoemde bedragen zijn indien van toepassing exclusief BTW. Wij adviseren u dringend alle gegevens die voor u van belang zijn grondig te controleren.

Wij beschikken waarschijnlijk over meer informatie. Aan serieuze gegadigden stellen wij deze graag beschikbaar.

In verband met discretie verzoeken wij u niet rechtstreeks contact op te nemen met de ondernemer(s), personeel, accountant, leveranciers of andere personen die een relatie met het bedrijf hebben. Bezichtiging van het object vindt alleen plaats op afspraak en in aanwezigheid van de makelaar.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de (particuliere) verkoper en de (particuliere) koper is niet rechtsgeldig. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de verkoper en de koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Deze projectinformatie is niet bedoeld als aanbod!

Interesse?
Neem direct contact met ons op!

Roelof Wester 06-15048789 roelof@horecapachter.nl
Download pagina als PDF

Meld je aan om de pdf te ontvangen

Je meld je bij deze aan voor onze nieuwsbrief. Wij spammen niet en je kunt je altijd weer afmelden. Tevens ga je akkoord met onze Privacy verklaring.

Bekijk pdf

Gegevens


 • Status:

  Prijs verlaagd

 • Objectnummer:

  VMH2-425

 • provincie:

  Buitenlandse Objecten

 • Prijs invgw:

  € 17.500,-

 • Prijs huur:

  € 510,- per maand

 • Prijs borg:

  Drie maanden

 • Bedrijfsoppervlakte:

  120 m2

 • Bedrijfswoning:

  Nee

 • Terras:

  Ja

 • Brouwerijverplichting:

  Nee

 • Speelautomaten:

  Nee

 • Leveranciers:

  Nee

 • Personeel verplichtingen:

  Nee

Stel ons een vraag