Hengelo | Club, Restaurant & Cateringbedrijf

Ter overname: club, restaurant & cateringbedrijf in Hengelo, Overijssel

Inventaris & Exploitatie: € 279.000,-
Huur: € 7.800,- per maand excl. BTW

Dit mooie en bijzonder veelzijdige horecabedrijf is gevestigd in Hengelo, Overijssel. Merlijn is al jarenlang een grote factor in het uitgaansleven van Hengelo en ver daarbuiten. De onderneming is een combinatie van een restaurant, club en partylocatie en weet al deze facetten te combineren tot een bijzonder mooi en veelzijdig horecabedrijf. Door de hoge kwaliteit van de producten en de service weet het bedrijf iedere doelgroep aan te spreken.

Vanwege de goede naam en service wordt Merlijn ook vaak gevraagd om de catering te verzorgen op diverse evenementen en/of locaties. Het cateringbedrijf maakt ondertussen een belangrijk onderdeel uit van de onderneming.

Momenteel is de bedrijfsvoering voor een groot deel gericht op de weekenden. Dit is een bewuste keuze van de huidige eigenaren. Hierdoor zijn er veel kansen en mogelijkheden voor een nieuwe exploitant om ook doordeweeks extra omzet te genereren.

Locatie:

Merlijn ligt midden in het centrum van Hengelo en ligt aan de toegangsstraat van het uitgaansgebied. Het bedrijf ligt pal naast het gemeentehuis. Het gemeentehuis wordt in de nabije toekomst flink uitgebreid. Het stadskantoor in Hengelo Noord zal verdwijnen en worden samengevoegd met het huidige gemeentehuis. Dit betekent dat alle ambtenaren en faciliteiten hier een plek krijgen. Dit biedt straks uiteraard veel extra omzetmogelijkheden. Wij zijn in het bezit van de verbouwingsplannen en deze zullen op verzoek worden toegezonden.

Indeling:

Entree. Hal naar restaurant van ongeveer 100m² met mooie en multifunctionele bar. Prachtig eigentijds ingericht. De indeling kan op diverse manieren worden aangepast voor elk thema en feest. Doorgang naar aparte zaal van 50m² met ook hier een grote bar.

Achterin is de club gesitueerd met een oppervlakte van circa 225m². Deze ruimte wordt in de weekenden gebruikt als club maar is ook zeer geschikt voor het houden van presentaties, bruiloften en fessten/partijen. Er zijn drie barren, een podium en een DJ-booth.

De keuken is prima ingericht, kan veel capaciteit aan, en is voorzien van alle benodigde apparatuur.

Nette gescheiden toiletten.

Ruime opslag.

Terras:

Er is een zeer mooi en knus terras aan de voorzijde. Het terras is volledig aangekleed en voorzien van windschermen, parasols en heaters.

Bedrijfswoning:

Er is op het moment geen bedrijfswoning, maar deze kan eenvoudig worden gerealiseerd door de ruimtes die nu in gebruik zijn als garderobe, kleedruimte, opslag en kantoor anders in te delen.

Merlijn is een prachtig en veelzijdig bedrijf met een zeer goede omzet en biedt  daarnaast ook nog diverse mogelijkheden om deze nog verder te vergroten.

Deze presentatie is door ons met zorg samengesteld. Voor de juistheid van de verstrekte informatie, waarvoor wij in belangrijke mate afhankelijk zijn van derden, aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid. Deze advertentie is uitsluitend bedoeld als reclametekst met een wervend karakter. Aan de inhoud van de tekst kunnen geen rechten ontleend worden. Alle maten zijn circa-maten. Alle genoemde bedragen zijn indien van toepassing exclusief BTW. Wij adviseren u dringend alle gegevens die voor u van belang zijn grondig te controleren.

Wij beschikken waarschijnlijk over meer informatie. Aan serieuze gegadigden stellen wij deze graag beschikbaar.

In verband met discretie verzoeken wij u niet rechtstreeks contact op te nemen met de ondernemer(s), personeel, accountant, leveranciers of andere personen die een relatie met het bedrijf hebben. Bezichtiging van het object vindt alleen plaats op afspraak en in aanwezigheid van de makelaar.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de (particuliere) verkoper en de (particuliere) koper is niet rechtsgeldig. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de verkoper en de koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Deze projectinformatie is niet bedoeld als aanbod!

Interesse?
Neem direct contact met ons op!

Roelof Wester 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Gegevens


 • Status:

  Inv & Gw

 • Objectnummer:

  VMH2-398

 • Plaats:

  Hengelo

 • provincie:

  Overijssel

 • Prijs invgw:

  € 279.000,-

 • Prijs huur:

  7.800,- per maand

 • Prijs borg:

  Drie maanden

 • Bedrijfsoppervlakte:

  600 m2

 • Bedrijfswoning:

  Nee

 • Terras:

  Ja

 • Brouwerijverplichting:

  Ja

 • Speelautomaten:

  Nee

 • Leveranciers:

  Nee

 • Personeel verplichtingen:

  Ja

Stel ons een vraag