Enschede | Eetcafé met woning

Te koop: café / eetcafé middenin woonwijk Enschede

Inventaris & Exploitatie: € 35.000,-
Huur: € 1.888,43 per maand excl. BTW.
De huur is inclusief de grote en ruime bedrijfswoning.

Wegens omstandigheden staat in de wijk Mekkelholt in Enschede, Overijssel, dit café te koop. Het bedrijf staat middenin de buurt en wordt ook wel eens de ‘Huiskamer van Mekkelholt’ genoemd.

De wijk Mekkelholt is volop in ontwikkeling. De wijk ligt net voorbij Roombeek, is ruim opgezet, en dichtbij alle voorzieningen van zowel Roombeek als Deppenbroek. De oude flats in de wijk worden gesloopt en er wordt door zowel de woningbouwvereniging als de gemeente flink geïnvesteerd. Er is een prachtig ontwerp gemaakt waarbij het nieuwe plein aansluit bij de woningen, straten worden verlegd en de verbinding wordt gemaakt richting andere wijken.

horecamakelaar overijssel

De inrichting van het café / eetcafé is traditioneel. Maar met een paar goede, vooral optische ingrepen, zou dit makkelijk wat moderner gemaakt kunnen worden. Zonder de gezellige sfeer van het bedrijf aan te tasten.

Er liggen nog voldoende mogelijkheden in ieder geval om de omzet verder te verhogen. Bijvoorbeeld door de focus iets meer te verschuiven richting eetcafé. Ook catering zou tot de mogelijkheden kunnen behoren. Uiteraard is het café natuurlijk heel geschikt voor het houden van borrels, verjaardagen en andere feesten en partijen.

De keuken is compact en in goede staat. Alle benodigde apparatuur is aanwezig en is altijd goed onderhouden.

De totale verkoopoppervlakte bedraagt circa 100m2.

Terras

Aan de zijkant van het gebouw is een grote parkeerplaats aanwezig. Wellicht is het mogelijk om hier een knus, gezellig terras te realiseren.

Bedrijfswoning

Er is een grote, ruime bedrijfswoning aanwezig. Met wat aanpassingen is het misschien ook een mogelijkheid om hier kamers van te maken voor de verhuur. De Universiteit Twente ligt vlakbij wat dat betreft.

Bijzonderheden

Aan de achterzijde bevindt zich nog een kleine aanbouw. Er zijn in het verleden ideeën geweest om hier iets mee te doen richting een (afhaal- en bezorg-) cafetaria. Zeker met de campus van de Universiteit Twente vlakbij liggen ook daar misschien nog mogelijkheden.

Alle inventaris, inclusief die aanwezig in de bovenwoning, behoort tot de overname.

Deze presentatie is door ons met zorg samengesteld. Voor de juistheid van de verstrekte informatie, waarvoor wij in belangrijke mate afhankelijk zijn van derden, aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid. Deze advertentie is uitsluitend bedoeld als reclametekst met een wervend karakter. Aan de inhoud van de tekst kunnen geen rechten ontleend worden. Alle maten zijn circa-maten. Alle genoemde bedragen zijn indien van toepassing exclusief BTW. Wij adviseren u dringend alle gegevens die voor u van belang zijn grondig te controleren.

Wij beschikken waarschijnlijk over meer informatie. Aan serieuze gegadigden stellen wij deze graag beschikbaar.

In verband met discretie verzoeken wij u niet rechtstreeks contact op te nemen met de ondernemer(s), personeel, accountant, leveranciers of andere personen die een relatie met het bedrijf hebben. Bezichtiging van het object vindt alleen plaats op afspraak en in aanwezigheid van de makelaar.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de (particuliere) verkoper en de (particuliere) koper is niet rechtsgeldig. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de verkoper en de koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Deze projectinformatie is niet bedoeld als aanbod!

Interesse?
Neem direct contact met ons op!

Roelof Wester 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Gegevens


 • Status:

  Prijs verlaagd

 • Objectnummer:

  VMH2-440

 • Plaats:

  Enschede

 • provincie:

  Overijssel

 • Prijs invgw:

  € 35.000,-

 • Prijs huur:

  € 1.888,43 per maand

 • Prijs borg:

  Drie maanden

 • Bedrijfsoppervlakte:

  230 (BAG) m2

 • Verkoopoppervlakte:

  100 m2

 • Bedrijfswoning:

  Ja

 • Terras:

  Ja

 • Brouwerijverplichting:

  Nee

 • Speelautomaten:

  Ja

 • Leveranciers:

  Nee

 • Personeel verplichtingen:

  Nee

Stel ons een vraag