Haaksbergen | Restaurant & Zalencentrum – 350m2

Vraagprijs: € 905.000,-
bestaande uit:
Inventaris & Exploitatie: € 80.000,-
B.O.G.: € 825.000,- k.k.

Restaurant-, Party- & Zalencentrum Evers is gelegen aan de doorgaande weg naar Hengelo, aan de rand van Haaksbergen, Overijssel. Door de locatie is het pand goed bereikbaar met de auto. Bovendien is een ruime parkeergelegenheid aanwezig.

Het horecabedrijf ligt tegenover de ingang naar het bedrijventerrein “Stepelo”. Een nieuw, snel groeiend bedrijventerrein, van waaruit steeds meer vaste klanten komen. De omgeving beschikt over 15 verschillende fietsroutes en de afstand tot de Rijksweg A35 (Almelo-Enschede) bedraagt slechts enkele kilometers.

Sinds 1975 is het bedrijf als restaurant/café in gebruik. De huidige eigenaren/exploitanten beheren het bedrijf sinds 33 jaar. Het bedrijf biedt een gelegenheid bij uitstek voor het organiseren van een heerlijk diner in het specialiteitenrestaurant, een smakelijke lunch of een kopje koffie op het terras. Het grote en ruime terras heeft een oppervlakte van circa 100m2 en biedt plaats aan zo’n 100 gasten.

Ook zijn de diverse ruimten te huur voor recepties, presentaties, bruiloften of feesten. Het bedrijf richt zich voornamelijk op de privé-markt uit de regio Twente/Achterhoek. Het bedrijf is geschikt voor diverse concepten, o.a. als hotel of B&B, een Aziatisch restaurant concept als “all you can eat”, sushi of fusion show cooking zou hier ook op zijn plaats zijn.

Indeling:

 

 

Terras:

Er is een groot en ruim terras met een oppervlakte van circa 100m² met zo’n 100 zitplaatsen.

Parkeerruimte:

Het horecabedrijf beschikt over een grote parkeerplaats op eigen terrein. Ook zeer geschikt voor bussen.

Bedrijfswoning:

Er is een ruime, nette bedrijfswoning aanwezig.

Bijzonderheden:

Klik hier voor een virtuele rondleiding door het bedrijf.

Dit prachtige, grote en veelzijdige horecabedrijf wordt aangeboden door Horecapachter in collegiale samenwerking met Tower Horeca Makelaars.

Deze presentatie is door ons met zorg samengesteld. Voor de juistheid van de verstrekte informatie, waarvoor wij in belangrijke mate afhankelijk zijn van derden, aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid. Deze advertentie is uitsluitend bedoeld als reclametekst met een wervend karakter. Aan de inhoud van de tekst kunnen geen rechten ontleend worden. Alle maten zijn circa-maten. Alle genoemde bedragen zijn indien van toepassing exclusief BTW. Wij adviseren u dringend alle gegevens die voor u van belang zijn grondig te controleren.

Wij beschikken waarschijnlijk over meer informatie. Aan serieuze gegadigden stellen wij deze graag beschikbaar.

In verband met discretie verzoeken wij u niet rechtstreeks contact op te nemen met de ondernemer(s), personeel, accountant, leveranciers of andere personen die een relatie met het bedrijf hebben. Bezichtiging van het object vindt alleen plaats op afspraak en in aanwezigheid van de makelaar.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de (particuliere) verkoper en de (particuliere) koper is niet rechtsgeldig. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de verkoper en de koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Deze projectinformatie is niet bedoeld als aanbod!

Interesse?
Neem direct contact met ons op!

Roelof Wester 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Gegevens


 • Status:

  B.O.G.

 • Objectnummer:

  VMH2-381

 • Plaats:

  Haaksbergen

 • provincie:

  Overijssel

 • Prijs invgw:

  € 80.000,-

 • Prijs BOG:

  € 825.000,-

 • Bedrijfsoppervlakte:

  350 m2

 • Bedrijfswoning:

  Ja

 • Terras:

  Ja

 • Brouwerijverplichting:

  Nee

 • Speelautomaten:

  Nee

 • Leveranciers:

  Nee

 • Personeel verplichtingen:

  Nee

Stel ons een vraag