Frankrijk | Restaurant, bar, appartementen en riante privéwoning

Te koop met B.O.G.: prachtig gelegen kleinschalig domein met restaurant, bar, zwembad, kamers en appartementen

Het bedrijf bevindt zich in het prachtige departement Charente in de regio Nouvelle-Aquitaine. Middenin het natuurgebied en op ongeveer een kilometer van het dorpje Rouzède. Brise Bois omvat onder meer een restaurant, een bar, een zwembad, diverse terrassen en een ruime privéwoning. Het restaurant kan tevens als zaal fungeren. Hierdoor zijn ook grotere gezelschappen mogelijk voor bijvoorbeeld een bruiloft, feesten, workshops of een (familie-)reünie. Naast de drie hotelkamers zijn er ook een drietal appartementen.

Charente is in één woord schitterend door de prachtige natuur, de pittoreske dorpjes en vele kastelen. Gesitueerd in Zuid-West Frankrijk op de grens van de Dordogne en de Limousin ligt dit veelzijdige en multifunctionele horecabedrijf op slechts een dag rijden van Nederland (940 km vanaf Utrecht). Vanuit het hotel kan men prachtige uitgestippelde wandelingen maken door de mooie natuur en de grote meren van de Haute Charente. Op circa drie kilometer afstand is er een internationale 18 holes golfbaan. Brise Bois is de perfecte uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in Frankrijk!

Indeling:

Drie hotelkamers van elk ongeveer 34m2 met eigen badkamer. De hotelkamers zijn bereikbaar via een stenen buitentrap.

Drie appartementen:

 • 1e Appartement: twee slaapkamers, badkamer en keuken (oppervlakte 59m2)
 • 2e Appartement: twee slaapkamers, badkamer en keuken (oppervlakte 55m2)
 • 3e Appartement: twee slaapkamers, badkamer en keuken (oppervlakte 103m2) Hier hoort een groot privéterras bij van 80m2

Restaurant van circa 76m2

Keuken van 24m2 met een aparte bijkeuken van 22m2.

Bar / lounge met een oppervlakte van circa 58m2.

Er is nog een apart bijgebouw met een eigen terras. Dit gebouw wordt momenteel gebruikt voor de bbq en voor opslag. De begane grond heeft een oppervlakte van 40m2 en op de eerste etage 50m2.

Het zwembad is circa 12 x 5 meter en heeft een eigen en erg groot (210m2) terras. Het zwembad is vrij gelegen en geheel ommuurd met regionale natuursteen. Hierdoor is er veel privacy. Bij het zwembad staat een klein gebouw ten behoeve van de toiletten, opslag en de technische installatie.

Privéwoning:

Er is een ruim privéappartement met een oppervlakte van circa 140m². De woning met woonkamer, keuken, badkamer en vier slaapkamers heeft een eigen ingang.

Parkeergelegenheid:

Er zijn ruim voldoende parkeerplekken op eigen terrein (840m2)

Deze presentatie is door ons met zorg samengesteld. Voor de juistheid van de verstrekte informatie, waarvoor wij in belangrijke mate afhankelijk zijn van derden, aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid. Deze advertentie is uitsluitend bedoeld als reclametekst met een wervend karakter. Aan de inhoud van de tekst kunnen geen rechten ontleend worden. Alle maten zijn circa-maten. Alle genoemde bedragen zijn indien van toepassing exclusief BTW. Wij adviseren u dringend alle gegevens die voor u van belang zijn grondig te controleren.

Wij beschikken waarschijnlijk over meer informatie. Aan serieuze gegadigden stellen wij deze graag beschikbaar.

In verband met discretie verzoeken wij u niet rechtstreeks contact op te nemen met de ondernemer(s), personeel, accountant, leveranciers of andere personen die een relatie met het bedrijf hebben. Bezichtiging van het object vindt alleen plaats op afspraak en in aanwezigheid van de makelaar.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de (particuliere) verkoper en de (particuliere) koper is niet rechtsgeldig. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de verkoper en de koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Deze projectinformatie is niet bedoeld als aanbod!

Interesse?
Neem direct contact met ons op!

Roelof Wester 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Gegevens


 • Status:

  B.O.G.

 • Objectnummer:

  VMH2-424

 • provincie:

  Buitenlandse Objecten

 • Prijs BOG:

  € 980.000,- k.k.

 • Perceeloppervlakte:

  20.000 m2

 • Bedrijfsoppervlakte:

  870 m2

 • Bedrijfswoning:

  Ja

 • Terras:

  Ja

 • Brouwerijverplichting:

  Nee

 • Speelautomaten:

  Nee

 • Leveranciers:

  Nee

 • Personeel verplichtingen:

  Nee

Stel ons een vraag