Velp | Kantoorvilla

Prachtige locatie 750m² geschikt voor kantoor!

Kastanjelaan 13 – Lounge & Events is momenteel nog een sfeervol en intiem ingerichte locatie voor het organiseren van feesten en partijen of een zakelijke bijeenkomst. Door haar uitstraling en indeling is het pand echter ook uitermate geschikt als kantoorruimte.

Het bedrijf is opgebouwd in verschillende multifunctionele ruimtes welke heel eenvoudig geschikt gemaakt kunnen worden als kantoorruimtes. Zo is het theatergedeelte zeer geschikt voor grote zakelijke presentaties. Echter zou daar ook een entresol ingebouwd kunnen worden van om en nabij de 100m² zodat er weer meters gerealiseerd worden. De verschillende kamers en zaaltjes zijn uitermate geschikt als vergaderruimtes, bespreekkamers en (directie)kantoren.

Huidige indeling

Begane grond: Entree. Garderobe. Kantoor. Trapopgang naar de eerste verdieping. Receptie. Bar / lounge met toegang naar de twee terrassen. Theaterzaal. Loungeruimte. Kleedkamer. Backstageruimte. Keuken en bijkeuken. Toiletten.

Eerste verdieping (woonhuis): Overloop, hal. Badkamer. Kleedkamer. Slaapkamer. Toegang naar het dakterras. WM-ruimte. Toilet. Studeer- en/of werkkamer. Woonkamer. Open keuken.

Tweede verdieping (woonhuis): Overloop. Slaapkamer achterzijde. Badkamer. Slaapkamer aan voorzijde.

Diverse kelderruimtes.

De foyer en de bar hebben een oppervlakte van circa 135m² en de theaterzaal heeft een oppervlakte van ongeveer 200m². In totaal heeft de begane grond een oppervlakte van ruim 460m². Als de entresol gerealiseerd zou worden zelfs 550m². Samen met de ruimtes boven komen we dan op ruim 750m² uit!

Locatie

Met het NS-station Velp tegenover het pand en de A12 binnen vijf minuten bereikbaar heeft ‘Kastanjelaan 13’ een ideale locatie. Daarbij zijn er elf gratis parkeerplaatsen op eigen terrein.

Bestemmingsplan

Het bestemmingsplan geeft nu nog “cultuur en ontspanning” aan, echter is verkoper druk doende met de gemeente om dit te wijzigen.

Erfpacht

Er is sprake van erfpacht. Echter is deze afgekocht tot en met 2039.

Vraagprijs

Inventaris: in overleg
BOG: € 995.000,- k.k.

Een toplocatie met veel mogelijkheden!

Deze presentatie is door ons met zorg samengesteld. Voor de juistheid van de verstrekte informatie, waarvoor wij in belangrijke mate afhankelijk zijn van derden, aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid. Deze advertentie is uitsluitend bedoeld als reclametekst met een wervend karakter. Aan de inhoud van de tekst kunnen geen rechten ontleend worden. Alle maten zijn circa-maten. Alle genoemde bedragen zijn indien van toepassing exclusief BTW. Wij adviseren u dringend alle gegevens die voor u van belang zijn grondig te controleren.

Wij beschikken waarschijnlijk over meer informatie. Aan serieuze gegadigden stellen wij deze graag beschikbaar.

In verband met discretie verzoeken wij u niet rechtstreeks contact op te nemen met de ondernemer(s), personeel, accountant, leveranciers of andere personen die een relatie met het bedrijf hebben. Bezichtiging van het object vindt alleen plaats op afspraak en in aanwezigheid van de makelaar.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de (particuliere) verkoper en de (particuliere) koper is niet rechtsgeldig. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de verkoper en de koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Deze projectinformatie is niet bedoeld als aanbod!

Interesse?
Neem direct contact met ons op!

Roelof Wester 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Gegevens


 • Status:

  B.O.G.

 • Objectnummer:

  VMH2-457

 • Plaats:

  Velp

 • provincie:

  Gelderland

 • Prijs invgw:

  In overleg

 • Prijs BOG:

  € 995.000,- k.k.

 • Bedrijfsoppervlakte:

  750 m2

 • Terras:

  Ja

 • Brouwerijverplichting:

  Nee

 • Speelautomaten:

  Nee

 • Leveranciers:

  Nee

 • Personeel verplichtingen:

  Nee

Stel ons een vraag