Havelte | Casco restaurant met bovenwoning

B.O.G.: € 325.000,- k.k.

In het centrum van Havelte ligt restaurant ” ‘t Huus Wikkinge” met bovenwoning en een ruime schuur op 635 m² grond.Het bedrijfsgedeelte beslaat ongeveer 200 m² en biedt vele mogelijkheden. Naast horeca zou het pand ook geschikt kunnen zijn voor de combinatie wonen en werken aan huis (praktijk/kantoor), zorg, dubbele bewoning etc.

Het geheel is gelegen in het centrum van het dorp in de nabijheid van winkels en openbaar vervoer. Daarnaast biedt Havelte als Parel van Drenthe vele bijzonderheden en unieke combinaties. Naast een uitstekende bereikbaarheid (A28/Meppel en A32/Steenwijk) grenst dit mooie dorp aan prachtige en uitgestrekte natuurgebieden en is ook het (natuur) watergebied van Giethoorn op fietsafstand gelegen. Ook golfen, paardrijden, rugby, tennis etc. behoren tot de mogelijkheden in het dorp.

Indeling:

Entree, restaurant (ca. 80 zitplaatsen) met schouw en bar, dames en heren toiletgroep, keuken en een kelder. Separate entree naar de bovenwoning. Het object is geheel voorzien van dubbelglas en het afgelopen jaar is er een nieuwe C.V.-ketel geïnstalleerd. Het geheel is het afgelopen jaar opgeknapt en gerenoveerd.

Terras:

Zowel aan de voorzijde als aan de zijkant van het gebouw kan er een knus en gezellig terras gerealiseerd worden.

Bedrijfswoning:

Bovenwoning met entree op de begane grond, gang, toilet, douche, woonkamer en drie slaapkamers. Tweede verdieping: via vlizotrap bereikbare bergzolder.

Een object met veel mogelijkheden in een actief en sfeervol dorp.

Deze presentatie is door ons met zorg samengesteld. Voor de juistheid van de verstrekte informatie, waarvoor wij in belangrijke mate afhankelijk zijn van derden, aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid. Deze advertentie is uitsluitend bedoeld als reclametekst met een wervend karakter. Aan de inhoud van de tekst kunnen geen rechten ontleend worden. Alle maten zijn circa-maten. Alle genoemde bedragen zijn indien van toepassing exclusief BTW. Wij adviseren u dringend alle gegevens die voor u van belang zijn grondig te controleren.

Wij beschikken waarschijnlijk over meer informatie. Aan serieuze gegadigden stellen wij deze graag beschikbaar.

In verband met discretie verzoeken wij u niet rechtstreeks contact op te nemen met de ondernemer(s), personeel, accountant, leveranciers of andere personen die een relatie met het bedrijf hebben. Bezichtiging van het object vindt alleen plaats op afspraak en in aanwezigheid van de makelaar.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de (particuliere) verkoper en de (particuliere) koper is niet rechtsgeldig. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de verkoper en de koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Deze projectinformatie is niet bedoeld als aanbod!

Interesse?
Neem direct contact met ons op!

Roelof Wester 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Gegevens


 • Status:

  B.O.G.

 • Objectnummer:

  VMH2-354

 • Plaats:

  Havelte

 • provincie:

  Drenthe

 • Prijs BOG:

  € 325.000,- k.k.

 • Perceeloppervlakte:

  635 m2

 • Bedrijfsoppervlakte:

  200 (BAG) m2

 • Bedrijfswoning:

  Ja

 • Terras:

  Ja

 • Brouwerijverplichting:

  Nee

 • Speelautomaten:

  Nee

 • Leveranciers:

  Nee

 • Personeel verplichtingen:

  Nee

Stel ons een vraag