Erm | Woonboerderij, B&B

Huur: € 2.250,- per maand incl. BTW

Deze monumentale rustieke woonboerderij is gelegen op een perceel van 2974m² en heeft een inhoud van 1895m³. De woonboerderij uit 1851 is in de laatste twee decennia volledig gerenoveerd en gemoderniseerd met behoud van authentieke gebinten en rustieke eiken balken. De woning kenmerkt zich door de ruime vertrekken. Zo is er een woonkamer met opkamer en wijnkelder van ca. 63m², een luxe woonkeuken met bar van ca. 31m² en bijvoorbeeld de ouderslaapkamer van ca. 27m².

De aangebouwde rietgedekte schuur/garage van ruim 11×5½ meter en de vrijstaande houten schuur van ruim 9×5 meter dragen bij aan optimaal woon- en leefcomfort en diverse doeleinden. Hierbij zou u kunnen denken aan een kantoor aan huis, dubbele bewoning of een Bed & Breakfast waar een officiële vergunning voor aanwezig is.

Vanuit de woonkamer heeft u vrij uitzicht over de landerijen, waarbij de hoofdtuin op het zuiden en westen is gesitueerd. De verzorgd aangelegde tuin met een divers aantal fruitbomen, waaronder walnoten en appels, en meerdere zonneterrassen dragen bij aan het ware buiten leven gevoel…..

Erm is zeer centraal gelegen nabij o.a. de A-37. Wat te denken van Zwolle op ca. 35 minuten rijden, of Assen in ca. 30 minuten? Het is maar eventjes, u bent er zo. De omgeving zelf biedt u keuze uit een divers aantal omliggende golfbanen, maneges en volop natuurschoon. De recreatieplassen bieden u veel watergenot en ruimte om te zonnen en andere recreatiemogelijkheden. Meerdere musea, het Atlastheater, dierenpark Wildlands en mega bioscoop Kinepolis in Emmen bieden u veel afwisseling voor een uitje. Binnen tien autominuten bereikt u het (overdekte) winkelcentrum in Emmen en het treinstation.

Indeling:

Begane grond o.a.: hal, gang, woonkamer met wijnkelder, opkamer en houtkachel (ca. 63m²) woonkeuken (31m²) met luxe inbouwkeuken en houtkachel, bijkeuken, ouderslaapkamer, badkamer, toilet,  vier slaapkamers, tweede badkamer, tweede woonkamer in de voormalige deelruimte van maar liefst ca. 66m² met o.a. trapopgang naar de verdieping.

Verdieping/zolder: open ruimte met een vloeroppervlakte van bijna 300m² waar desgewenst meerdere (slaap)kamers gerealiseerd kunnen worden.

Bijzonderheden:

– perceelgrootte 2974m²
– woonoppervlakte ca. 325m²
– overige inpandige ruimte ca. 163m³ (zolder op 150+ lijn)
– externe bergruimte (schuren) ca. 111m²
– inhoud ca. 1895m³
– officiële vergunning B&B voor de helft van de boerderij
– drie (rijks-)monumenten, boerderij en 2 schuren met diverse subsidiemogelijkheden
– grote tuin met diverse terrassen en fruitbomen (walnoten, bramen, appels etc.)
– mogelijkheden voor dubbele bewoning, kantoor aan huis, praktijk-hobbyruimte
– rustig gelegen aan eind van doodlopende straat
– veel authentieke elementen
– natuurstenen en estrik vloeren
– wijnkelder onder opkamer
– luxe woonkamer met bar
– één paardenstal met eventueel optie om land bij te kopen/ huren
– voorzien van dubbelglas en grotendeels nieuwe dakramen
– twee houtkachels en één pelletkachel
– aanvaarding op korte termijn mogelijk

Het is ook mogelijk om deze woonboerderij te kopen voor €650.000,- k.k.

Deze presentatie is door ons met zorg samengesteld. Voor de juistheid van de verstrekte informatie, waarvoor wij in belangrijke mate afhankelijk zijn van derden, aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid. Deze advertentie is uitsluitend bedoeld als reclametekst met een wervend karakter. Aan de inhoud van de tekst kunnen geen rechten ontleend worden. Alle maten zijn circa-maten. Alle genoemde bedragen zijn indien van toepassing exclusief BTW. Wij adviseren u dringend alle gegevens die voor u van belang zijn grondig te controleren.

Wij beschikken waarschijnlijk over meer informatie. Aan serieuze gegadigden stellen wij deze graag beschikbaar.

In verband met discretie verzoeken wij u niet rechtstreeks contact op te nemen met de ondernemer(s), personeel, accountant, leveranciers of andere personen die een relatie met het bedrijf hebben. Bezichtiging van het object vindt alleen plaats op afspraak en in aanwezigheid van de makelaar.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de (particuliere) verkoper en de (particuliere) koper is niet rechtsgeldig. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de verkoper en de koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Deze projectinformatie is niet bedoeld als aanbod!

Interesse?
Neem direct contact met ons op!

Roelof Wester 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Gegevens


 • Status:

  Inv & Gw

 • Objectnummer:

  VMH2-393

 • Plaats:

  Erm

 • provincie:

  Drenthe

 • Prijs huur:

  € 2.250,- per maand

 • Prijs borg:

  Eén maand

 • Perceeloppervlakte:

  2974 m2

 • Bedrijfsoppervlakte:

  325 m2

 • Speelautomaten:

  Nee

 • Brouwerijverplichting:

  Nee

 • Terras:

  Ja

 • Personeel verplichtingen:

  Nee

 • Leveranciers:

  Nee

Stel ons een vraag