Bed & Breakfast met vijf appartementen, café-restaurant en Tiroler partykelder

Te huur: horeca bestaande uit vijf appartementen, café-restaurant en een kleine Tiroler partykelder

Inventaris & Exploitatie: In overleg
Huur: € 2.950,- per maand excl. BTW

Op een uitstekende locatie in het hart van de wintersportgebieden Winterberg / Willingen ligt Gasthaus Elpetal.

Gasthaus Elpetal is een restaurant met bar, partykelder en een speelruimte voor de kinderen. Ook zijn er vier grote, luxe verhuurbare appartementen. Deze behoren onder andere door hun ruimte, ligging en inrichting tot de bovenkant van de verhuurmarkt. Daarnaast is er een ruime bedrijfswoning aanwezig.

Door de kleinschaligheid van het bedrijf is het ook zeer geschikt als Bed & Breakfast!

Elpe is een dorp met een kleine 1.000 inwoners op slechts vijftien minuten rijden van de twee bij Nederlanders populairste wintersportgebieden: Winterberg en Willingen. Aangezien het dorp midden in Natur- & Ferienpark Hochsauerland ligt trekt het ook in de andere seizoenen talrijke wandelaars, nordic-walkers, fietsers, wielrenners en mountainbikers. Aqua Thermen (Olsberg) en Attractiepark Fort Fun zijn bekende trekpleisters. Ook telt Elpe een professionele paraglidenschool die wekelijks groepen cursisten trekt.

Het dorp zelf wordt het hele jaar door veelvuldig bezocht door zowel Nederlandse als Duitse toeristen, die hier hetzij lange weekenden hetzij een kortere of langere vakantie doorbrengen. Elpe kent verder geen eigen horeca. Alle toeristen boeken een onderkomen in vakantiehuizen en appartementen. Gasthaus Elpetal voorziet in de behoefte van zowel de dorpelingen als de toeristen om in het dorp zelf een eet- en drinkgelegenheid te hebben. Zonder dat men daarvoor eerst tien minuten of meer dient te rijden.

horeca te huur in Duitsland

Indeling

Het Gasthaus heeft vijf woonverdiepingen en één ingang met afgesloten voorportaal. Op de begane grond bevinden zich het café, het restaurant en de keuken.

Op de 1e, 3e en 5e verdieping bevinden zich de appartementen (80-100 m²) met drie slaapkamers, een woonkamer, keuken en een badkamer met douche en ligbad.

In het souterrain bevindt zich de partykelder.

Bedrijfswoning

Het bedrijfsappartement bevindt zich op de 2e verdieping en heeft een oppervlakte van circa 80-100 m² met twee slaapkamers, een woonkamer, keuken en een badkamer met douche.

Bijzonderheden

Het B.O.G. is eventueel ook te koop voor € 395.000,- k.k. Overname inrichting in overleg.

Het geheel staat op een perceel van circa 3.600m² waar naast de appartementen en het café-restaurant nog zeven bouwkavels aanwezig zijn. De optie op deze bouwkavels zit bij de verkoopprijs van het onroerend goed inbegrepen!

Bij de juiste kandidaat / ondernemer is er veel bespreekbaar! Zo zouden pachten en/of huurkoop eventueel ook tot de opties kunnen behoren!

Deze presentatie is door ons met zorg samengesteld. Voor de juistheid van de verstrekte informatie, waarvoor wij in belangrijke mate afhankelijk zijn van derden, aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid. Deze advertentie is uitsluitend bedoeld als reclametekst met een wervend karakter. Aan de inhoud van de tekst kunnen geen rechten ontleend worden. Alle maten zijn circa-maten. Alle genoemde bedragen zijn indien van toepassing exclusief BTW. Wij adviseren u dringend alle gegevens die voor u van belang zijn grondig te controleren.

Wij beschikken waarschijnlijk over meer informatie. Aan serieuze gegadigden stellen wij deze graag beschikbaar.

In verband met discretie verzoeken wij u niet rechtstreeks contact op te nemen met de ondernemer(s), personeel, accountant, leveranciers of andere personen die een relatie met het bedrijf hebben. Bezichtiging van het object vindt alleen plaats op afspraak en in aanwezigheid van de makelaar.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de (particuliere) verkoper en de (particuliere) koper is niet rechtsgeldig. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de verkoper en de koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Deze projectinformatie is niet bedoeld als aanbod!

Interesse?
Neem direct contact met ons op!

Roelof Wester 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Gegevens


 • Status:

  Te Huur

 • Objectnummer:

  VMH2-462

 • provincie:

  Buitenlandse Objecten

 • Prijs invgw:

  In overleg

 • Prijs huur:

  € 2.950,- per maand

 • Prijs borg:

  Drie maanden

 • Perceeloppervlakte:

  3.600 m2

 • Bedrijfswoning:

  Ja

 • Terras:

  Ja

 • Brouwerijverplichting:

  Nee

 • Speelautomaten:

  Nee

 • Leveranciers:

  Nee

 • Personeel verplichtingen:

  Nee

Stel ons een vraag