Horecalocatie met bedrijfswoning, botenverhuur en parkeerplaats

Te Koop met B.O.G.: horecalocatie met bedrijfswoning, botenverhuur en parkeerplaats.

In het prachtige en toeristische ‘Venetië van het Noorden’ bieden wij u deze unieke kans aan. Aan een van de invalswegen en tussen de vele meren van Giethoorn vindt u op een fantastische zichtplek een horecalocatie met botenverhuur, welke zich naast Chaletpark Resort Venetië bevindt.

horecalocatie te koop

Voor de eigenaar van dit park zijn wij op zoek naar een geschikte kandidaat die de botenverhuur en horeca op zich wil nemen.

De horeca is gedeeltelijk ingericht en beschikt over een complete keuken. De bedrijfsoppervlakte bedraagt maar liefst 250m² en beschikt over een groot terras aan het water.

De 19 elektrische boten worden samen met de vergunning verkocht. Momenteel beschikt de botenverhuur over een zeer stabiele omzet, welke (bij juiste geschiktheid) zeker uitgebouwd kan worden.

De boerderij met rieten kap is opgetrokken uit steen, houten vloeren en houten kozijnen. Het woongedeelte van de bedrijfswoning  is voorzien van enkel glas, het bedrijfsgedeelte is voorzien van dubbel glas. De verwarming geschiedt d.m.v. hete lucht. De totale oppervlakte bedraagt circa 100m².

Aan de overzijde van de weg bevindt zich een grote parkeerplaats welke bij de koop behoort.

De eigenaar is op zoek naar een kandidaat met een heldere toekomstvisie, die in staat is mede het Chaletpark te verrijken met een goede service en de juiste inzet.

Bijzonderheden

Het geheel wordt aangeboden voor de prijs van €697.500,-. Over de onroerende zaken betreft het kosten voor koper. Over de roerende zaken zal BTW betaald moeten worden.

Aanvaarding in overleg.

Deze presentatie is door ons met zorg samengesteld. Voor de juistheid van de verstrekte informatie, waarvoor wij in belangrijke mate afhankelijk zijn van derden, aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid. Deze advertentie is uitsluitend bedoeld als reclametekst met een wervend karakter. Aan de inhoud van de tekst kunnen geen rechten ontleend worden. Alle maten zijn circa-maten. Alle genoemde bedragen zijn indien van toepassing exclusief BTW. Wij adviseren u dringend alle gegevens die voor u van belang zijn grondig te controleren.

Wij beschikken waarschijnlijk over meer informatie. Aan serieuze gegadigden stellen wij deze graag beschikbaar.

In verband met discretie verzoeken wij u niet rechtstreeks contact op te nemen met de ondernemer(s), personeel, accountant, leveranciers of andere personen die een relatie met het bedrijf hebben. Bezichtiging van het object vindt alleen plaats op afspraak en in aanwezigheid van de makelaar.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de (particuliere) verkoper en de (particuliere) koper is niet rechtsgeldig. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de verkoper en de koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Deze projectinformatie is niet bedoeld als aanbod!

Interesse?
Neem direct contact met ons op!

Roelof Wester 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Gegevens


 • Status:

  B.O.G.

 • Objectnummer:

  VMH2-505

 • Plaats:

  Giethoorn

 • provincie:

  Overijssel

 • Prijs BOG:

  € 697.500,-

 • Bedrijfswoning:

  Ja

 • Terras:

  Ja

 • Brouwerijverplichting:

  Nee

 • Speelautomaten:

  Nee

 • Leveranciers:

  Nee

 • Personeel verplichtingen:

  Nee

Stel ons een vraag