Spanje | Pachtbedrijf

Wij zijn benaderd om namens twee ondernemers op zoek te gaan naar een eetcafé of een type grand café in Spanje. Beide ondernemers hebben hun roots in management en organisatie. Dit gekoppeld aan hun ruime ervaring als ondernemer in de horeca zorgt ervoor dat ze qua bedrijfsvoering de touwtjes altijd goed in handen hebben.

Op het moment exploiteren ze samen een café in België maar ze zijn toe aan een nieuwe uitdaging.

Wat ze zoeken is het volgende:

 • Een eetcafé / bistro / taverne of grand café. Met terras en het liefst aan een boulevard of aan het strand.
 • Qua locatie gaat hun voorkeur uit naar een grote, bekende badplaats als Salou, Marbella of Benidorm maar dit is geen harde eis. Wel moet de locatie voldoende traffic hebben.
 • Als het bedrijf al een naam en een eigen klantenkring heeft opgebouwd zou dat fijn zijn zodat ze niet helemaal vanaf nul hoeven te beginnen.
 • Een (aanverwante) woning is gewenst maar niet noodzakelijk.

Heeft u een bedrijf die (deels) aansluit bij het bovenstaande en staat u open voor het verpachten hiervan dan horen wij graag van u. Als u eerst wat meer informatie wilt over onze opdrachtgevers en/of over de voordelen en mogelijkheden met betrekking tot verpachten kunt u uiteraard ook altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Deze presentatie is door ons met zorg samengesteld. Voor de juistheid van de verstrekte informatie, waarvoor wij in belangrijke mate afhankelijk zijn van derden, aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid. Deze advertentie is uitsluitend bedoeld als reclametekst met een wervend karakter. Aan de inhoud van de tekst kunnen geen rechten ontleend worden. Alle maten zijn circa-maten. Alle genoemde bedragen zijn indien van toepassing exclusief BTW. Wij adviseren u dringend alle gegevens die voor u van belang zijn grondig te controleren.

Wij beschikken waarschijnlijk over meer informatie. Aan serieuze gegadigden stellen wij deze graag beschikbaar.

In verband met discretie verzoeken wij u niet rechtstreeks contact op te nemen met de ondernemer(s), personeel, accountant, leveranciers of andere personen die een relatie met het bedrijf hebben. Bezichtiging van het object vindt alleen plaats op afspraak en in aanwezigheid van de makelaar.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de (particuliere) verkoper en de (particuliere) koper is niet rechtsgeldig. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de verkoper en de koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Deze projectinformatie is niet bedoeld als aanbod!

Interesse?
Neem direct contact met ons op!

Roelof Wester 06-15048789 roelof@horecapachter.nl

Gegevens


 • Status:

  Geen Status

 • Objectnummer:

  VMH2-391

 • Terras:

  Ja

 • Brouwerijverplichting:

  Nee

 • Speelautomaten:

  Nee

 • Leveranciers:

  Nee

 • Personeel verplichtingen:

  In overleg

Stel ons een vraag